Geçen sene yapılan staj devamsızlığı ne zaman geçer?

708134

Centipat
Gecen sene yapılan staj devamsızlıkları ne zaman geçer?

Bizimkiler de girmiyor, daha 12’yiz ya, devamsızlık olmasın diye. Ay içinde girilmediyse daha da girmezler, geçen dönemki ise hiçbir zaman girilmez o kadar süre beklemez. Merak etmeyin.
İş yeri devamsızlıkların cok diyor ama bu yıl 1 gun raporlu yaptım 1 de yarım gun yaptım

İş yeri devamsızlıkların cok diyor ama bu yıl 1 gun raporlu yaptım 1 de yarım gun yaptım.

Normalde senin aylık olarak çizerge doldurup vermen gerekiyor okula onlarda ona göre giriyor, şirketin gözüne batmışsın kısaca onlarda öyle demiştir. Ama girişini onlar yapmıyor ya da okula iletmiyor 3 ayda 1.5 gün devamsızlık sorun değil abartmışlar.

İzin alıp giden biri degilimdir. İnşallah kalmazsın fln dediler devamsızlıktan gecen donem de geçmedi. Onu merak ediyorum gecekmi gecmezmi diye raporlular bu yıl geçti ama gecen sene raporlu günler de geçmedi

İzin alıp giden biri degilimdir. İnşallah kalmazsın falan dediler devamsızlıktan gecen donem de geçmedi. Onu merak ediyorum gecek mi gecmezmi diye raporlular bu yıl geçti ama gecen sene raporlu günler de geçmedi.

Okul devamsızlığın geçiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…