M monny Centipat Katılım 28 Kasım 2023 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #1 Merhaba. Biliyosunuz 4 dersten kalınca sınıf tekrarı oluyor. Benim şu anda kaldığım 3 ders var ancak geçen seneden 1 tane sorumluluğum var. O da eklenirse 4 oluyor. Sınıfta kalıyor muyum? Yani gecen seneki ders bu seneye ekleniyor mu?
Merhaba. Biliyosunuz 4 dersten kalınca sınıf tekrarı oluyor. Benim şu anda kaldığım 3 ders var ancak geçen seneden 1 tane sorumluluğum var. O da eklenirse 4 oluyor. Sınıfta kalıyor muyum? Yani gecen seneki ders bu seneye ekleniyor mu?
Çözüm Wlixe 23 Mayıs 2025 monny dedi: Benim şu anda kaldığım 3 ders var ancak geçen seneden 1 tane sorumluluğum var. O da eklenirse 4 oluyor. Sınıfta kalıyor muyum? Genişletmek için tıkla... Hayır kalmıyorsun. Yeni yönetmeliğe göre verilmeyen sorumlulukların sayısı 6'yı geçtiğinde sınıfta kalınır. monny dedi: Yani gecen seneki ders bu seneye ekleniyor mu? Genişletmek için tıkla... Ekleniyor fakat biriken sorumluluklar 6'yı geçtiğinde sınıfta kalınıyor. Sizin şu an bu senekilerle birlikte 4 sorumluluk olacak.
monny dedi: Benim şu anda kaldığım 3 ders var ancak geçen seneden 1 tane sorumluluğum var. O da eklenirse 4 oluyor. Sınıfta kalıyor muyum? Genişletmek için tıkla... Hayır kalmıyorsun. Yeni yönetmeliğe göre verilmeyen sorumlulukların sayısı 6'yı geçtiğinde sınıfta kalınır. monny dedi: Yani gecen seneki ders bu seneye ekleniyor mu? Genişletmek için tıkla... Ekleniyor fakat biriken sorumluluklar 6'yı geçtiğinde sınıfta kalınıyor. Sizin şu an bu senekilerle birlikte 4 sorumluluk olacak.
Mustafa.Kaan Petapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 7.001 Makaleler 2 Çözümler 1.759 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #2 Toplamda 6'dan fazla olursa kalıyorsunuz. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mayıs 2025 Artı 0 Eksi
xennard Centipat Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 454 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #3 Tek senede 3'ten fazla dersten kalındığında sınıfta kalınır. Sorumluluk ile beraber altı dersten kalıyorsanız sınıfta kalırsınız. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mayıs 2025 Artı 0 Eksi
KS KS M monny Centipat Katılım 28 Kasım 2023 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2025 #4 xennard dedi: Sorumluluk ile beraber altı dersten kalıyorsanız sınıfta kalırsınız. Genişletmek için tıkla... Eski yönetim değil mi bu? Artı 0 Eksi
xennard dedi: Sorumluluk ile beraber altı dersten kalıyorsanız sınıfta kalırsınız. Genişletmek için tıkla... Eski yönetim değil mi bu?
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.635 Çözümler 134 23 Mayıs 2025 #5 monny dedi: Benim şu anda kaldığım 3 ders var ancak geçen seneden 1 tane sorumluluğum var. O da eklenirse 4 oluyor. Sınıfta kalıyor muyum? Genişletmek için tıkla... Hayır kalmıyorsun. Yeni yönetmeliğe göre verilmeyen sorumlulukların sayısı 6'yı geçtiğinde sınıfta kalınır. monny dedi: Yani gecen seneki ders bu seneye ekleniyor mu? Genişletmek için tıkla... Ekleniyor fakat biriken sorumluluklar 6'yı geçtiğinde sınıfta kalınıyor. Sizin şu an bu senekilerle birlikte 4 sorumluluk olacak. Artı 1 Eksi Çözüm
monny dedi: Benim şu anda kaldığım 3 ders var ancak geçen seneden 1 tane sorumluluğum var. O da eklenirse 4 oluyor. Sınıfta kalıyor muyum? Genişletmek için tıkla... Hayır kalmıyorsun. Yeni yönetmeliğe göre verilmeyen sorumlulukların sayısı 6'yı geçtiğinde sınıfta kalınır. monny dedi: Yani gecen seneki ders bu seneye ekleniyor mu? Genişletmek için tıkla... Ekleniyor fakat biriken sorumluluklar 6'yı geçtiğinde sınıfta kalınıyor. Sizin şu an bu senekilerle birlikte 4 sorumluluk olacak.
KS KS M monny Centipat Katılım 28 Kasım 2023 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2025 #6 Wlixe dedi: Hayır kalmıyorsun. Yeni yönetmeliğe göre verilmeyen sorumlulukların sayısı 6'yı geçtiğinde sınıfta kalınır. Ekleniyor fakat biriken sorumluluklar 6'yı geçtiğinde sınıfta kalınıyor. Sizin şu an bu senekilerle birlikte 4 sorumluluk olacak. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. Artı 0 Eksi
Wlixe dedi: Hayır kalmıyorsun. Yeni yönetmeliğe göre verilmeyen sorumlulukların sayısı 6'yı geçtiğinde sınıfta kalınır. Ekleniyor fakat biriken sorumluluklar 6'yı geçtiğinde sınıfta kalınıyor. Sizin şu an bu senekilerle birlikte 4 sorumluluk olacak. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.