Çözüldü Geçen seneki sorumluluk yüzünden sınıfta kalır mıyız?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

monny

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Biliyosunuz 4 dersten kalınca sınıf tekrarı oluyor. Benim şu anda kaldığım 3 ders var ancak geçen seneden 1 tane sorumluluğum var. O da eklenirse 4 oluyor. Sınıfta kalıyor muyum? Yani gecen seneki ders bu seneye ekleniyor mu?

Çözüm
Benim şu anda kaldığım 3 ders var ancak geçen seneden 1 tane sorumluluğum var. O da eklenirse 4 oluyor. Sınıfta kalıyor muyum?
Hayır kalmıyorsun. Yeni yönetmeliğe göre verilmeyen sorumlulukların sayısı 6'yı geçtiğinde sınıfta kalınır.
Yani gecen seneki ders bu seneye ekleniyor mu?
Ekleniyor fakat biriken sorumluluklar 6'yı geçtiğinde sınıfta kalınıyor. Sizin şu an bu senekilerle birlikte 4 sorumluluk olacak.
Tek senede 3'ten fazla dersten kalındığında sınıfta kalınır.
Sorumluluk ile beraber altı dersten kalıyorsanız sınıfta kalırsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim şu anda kaldığım 3 ders var ancak geçen seneden 1 tane sorumluluğum var. O da eklenirse 4 oluyor. Sınıfta kalıyor muyum?
Hayır kalmıyorsun. Yeni yönetmeliğe göre verilmeyen sorumlulukların sayısı 6'yı geçtiğinde sınıfta kalınır.
Yani gecen seneki ders bu seneye ekleniyor mu?
Ekleniyor fakat biriken sorumluluklar 6'yı geçtiğinde sınıfta kalınıyor. Sizin şu an bu senekilerle birlikte 4 sorumluluk olacak.

Çözüm
Tamamdır teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…