Geçmeyen yorgunluk hissiyatının çözümü nedir?

Furkann368

Centipat
Daha fazla  
Üzerimde son birkaç aydır inanılmaz derecede bir yorgunluk var. İster 10 saat uyuyayım ister 5 saat uyuyayım bir türlü geçmiyor. Oturup bir şeye odaklanamıyorum ders çalışmama engel oluyor.
Okulda adamakıllı ders dinleyemez oldum, sizce bunun sebebi ne olabilir?

1-2 bardak kahve içmeyi dene sabah, kendini olumsuz her şeyden uzak tut, gül, ibadet et, flörtleş. Bunlar klasik yöntemler olmazsa doktora danış vitamin verecektir.

Üzerimde son birkaç aydır inanılmaz derecede bir yorgunluk var. İster 10 saat uyuyayım ister 5 saat uyuyayım bir türlü geçmiyor. Oturup bir şeye odaklanamıyorum ders çalışmama engel oluyor.

Balık yağı kullan hocam ve vitamin değerlerine baktır yüksek ihtimalle D ve B12 vitaminlerin düşüktür bende de öyleydi takviyeye başladım şu an iyiyim çalışabiliyorum

Öncelikle dahiliye uzmanına gidiyorsun, reşit değilsen pediyatriye gidiyorsun. Durumunu anlatıyorsun ve muhtemelen kan tahlillerin istenecek, kan tahlilini veriyorsun, sonuç kontrolü için doktora tekrar uğruyorsun, tavsiyeni alıyorsun ya da bir rahatsızlığın çıkarsa tedavine başlıyorsun. Çözüm bu.

Geri
Yukarı