GeForce 820M oyunlarda FPS düşüşü

İşletim sistemi
Windows 10

fatih1452

Centipat
Makaleler
1
Resimlerde belirttim özelliklerini. Yardımcı olursanız sevinirim.

tulul.PNG
Ekran Alıntısısads.PNG
Ekran Alıntısı11111111.PNG

O programı açıp oyuna girin, oyun esnasında print screen+alt tuşuna basın sonra paint programına girip onu yapıştırın. Çıkma tuşuna basıp masaüstüne kayıt edin sonra konuya gelip kameraya tıklayıp ekleyin.

Kardeşim burada run stresst test basıyorum oyuna giriyorum yanda çıkmıyor.
O programı açıp oyuna girin, oyun esnasında print screen+alt tuşuna basın sonra paint programına girip onu yapıştırın. Çıkma tuşuna basıp masaüstüne kayıt edin sonra konuya gelip kameraya tıklayıp ekleyin.

Kardeşim bir bakar mısın ya.

Kardeşim baksana bir.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısıasssssssssssssssss.PNG
    Ekran Alıntısıasssssssssssssssss.PNG
    26,1 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleme:
Ekran kartım: NVIDIA GeForce 820M.
Win 8.1 Pro RAM: 8 GB.
Intel Core i7-4510U GHz: 2.00 2.60.
Özellikler bunlar. Ama oyunlarda kasma oluyor. The Walking Dead 2 giriyorum 50 FPS alırken geri 27 28 düşüyor geri yükseliyor yani oyunda kasma oluyor. 5 6 ay önce falan böyle bir şey yoktu. Daha iç temizligini ve macunu yeni yaptırdım. Ama kasma var yine de. Sürücüler tam. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ekran kartı sürücünüzü eski bir sürüme güncelleyin:GeForce 399.24 WHQL driver download attığım linkteki sürümü kurup geri dönüş yapın.

Bunu kurunca nolacak.
Ekran kartı sürücünüzü eski bir sürüme güncelleyin:GeForce 399.24 WHQL driver download attığım linkteki sürümü kurup geri dönüş yapın.

İndirdim.

Bunu diyor. Napacağım.

Dosya Ekleri

• uuuuuuuuuuuuuuuuuuu.PNG
    uuuuuuuuuuuuuuuuuuu.PNG
    33,6 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı