- Makaleler
- 8
Sistemi okumadınız mı?Yani online öyle mi? Hikayeli değil. Battlefield 1 multiplayerini oynayabilirsin, gerçekten çok zevkli.
Sistemi okumadınız mı?Yani online öyle mi? Hikayeli değil. Battlefield 1 multiplayerini oynayabilirsin, gerçekten çok zevkli.
Yani Online öyle mi? Hikayeli değil. Battlefield 1 multiplayerini oynayabilirsin, gerçekten çok zevkli.
Valorant nasıl kaldırmıyor? 1600x900 oynayıp low ayarlara çeksen bile yine 60 FPS üstü alırsın zaten. Ben GT740M i5 4200u sistemle 1600x900 low ayarlarda 60FPS üstü oynuyordum. Zaten Valorant gibi rekabetçi oyunlar low ayarlarda oynanır. Efektlerin yüksekte olması çok dikkat bozuyor.Valorant kaldırmıyor. BİDE online olabilir mi acaba
Kaldırıyor. Testleri var.Valorant kaldırmıyor. BİDE online olabilir mi acaba.
CS:GO ve Valorant dışında çok alternatifin yok gibi.
Valorant nasıl kaldırmıyor? 1600x900 oynayıp Low ayarlara çeksen bile yine 60 FPS üstü alırsın zaten. Ben GT740M i5 4200U sistemle 1600x900 Low ayarlarda 60FPS üstü oynuyordum. Zaten Valorant gibi rekabetçi oyunlar Low ayarlarda oynanır. Efektlerin yüksekte olması çok dikkat bozuyor.
Resolution Scale'yi 70 yapıp low ayarlar ve 720p'de oynarsa 30-40 FPS arasında oynatıyor. Ve tatmin edici değerler bence. Biraz görüntü bozuluyor ama ayarları biraz kurcalarsa dengeyi tutturur görüntü açısından. Zaten bu sistemde 60 fps üstü oynatacak oyun bulmak zor. En fazla 40 fps değerlerinde oynayabilir birçok oyunu, hatta bazısı açmaz bile.Sistemi okumadınız mı?
Dostum bu ekran kartıyla 1080p oyun oynayamazsın. Ekran kartının önerilen çözünürlüğü bile 1366x768CS kladırıyorda bu ortadaki nişan yeri yok.
Abi başta söyledim:1920/1080 oynamak istiyorum.
Kaldırıyor. Testleri var.
4K oynamak istiyorsun kardeş o olmaz şu olmaz diyorsun, en iyisi gir süper mario oyna Full çözünürlükte, ateş ve Su'da olabilir.
İzin ver: buna yakın oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.