mr_krabs325 Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #1 Ekran kartı: NVIDIA GeForce 940M 2 GB VRAM. İşlemci: Intel Core i5 6200U. RAM: 8 GB DDR3 1600 MHz. HDD: 1 TB 7200 RPM. SSD: 128 GB. Sistemim görmüş olduğunuz özelliklere sahiptir. En düşük grafik ayarlarında oynabilme şansım var mı? Bir ihtimal 30 FPS'de oynayabilir miyim?
Ekran kartı: NVIDIA GeForce 940M 2 GB VRAM. İşlemci: Intel Core i5 6200U. RAM: 8 GB DDR3 1600 MHz. HDD: 1 TB 7200 RPM. SSD: 128 GB. Sistemim görmüş olduğunuz özelliklere sahiptir. En düşük grafik ayarlarında oynabilme şansım var mı? Bir ihtimal 30 FPS'de oynayabilir miyim?
2 224914 Hectopat Katılım 12 Ağustos 2018 Mesajlar 537 Çözümler 2 22 Mart 2023 #2 Şöyle bir test var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Şöyle bir test var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
mr_krabs325 Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #3 Batuhnver dedi: Şöyle bir test var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Oynayacağımdan pek umutlu değildim. Yine de bir sormak istedim. Teşekkürler.
Batuhnver dedi: Şöyle bir test var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Oynayacağımdan pek umutlu değildim. Yine de bir sormak istedim. Teşekkürler.