GeForce Experience anında yeniden oynatma FiveM'de kayıt almıyor

Porteminel

Femtopat
Katılım
4 Ocak 2021
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
NVIDIA GeForce Experience anında yeniden oynatma FiveM'de kayıt almıyor. Ancak Valorant'a geçtiğimizde kayıt alınabiliyor. Ayarlarını sıfırlamak istedim ancak öyle bir seçenek bulamadım. Sildim tekrar yükledim ama ayarlar sıfırlanmamıştı. Bu özelliği ilk öğrendiğimde anında yeniden oynatma çalışıyordu ancak şimdi FiveM de çalışmıyor. Bilen var ise yardımcı olursa sevinirim.
 
1624091227055.png


Burada olan oyunlarda olur sadece.
 
Ama sonuçta GTA 5 FiveM le aynı şey nerdeyse. Ve şöyle bir bilgi de vereyim yazmayı unutmuşum. Arkadaşım da FiveM de kayıt alıyor bir sıkıntı olmadan. Hani alınabildiğini biliyoruz. Ama bende neden almadığını bilmiyoruz.
 
C:\Users\PCİSMİ\AppData\Local\FiveM\FiveM.app konumunda CitizenFX adlı metin klasörünü açıp en alt satıra DisableNVSP=0 kodunu yapıştırıp kaydedip dosyayı kapatın ve oyunu açın bendeki sorun böyle çözüldü.

-Can Koçyiğit
 
C:\Users\PCİSMİ\AppData\Local\FiveM\FiveM.app konumunda citizenfx adlı metin klasörünü açıp en alt satıra disablenvsp = 0 kodunu yapıştırıp kaydedip dosyayı kapatın ve oyunu açın bendeki sorun böyle çözüldü.

-Can koçyiğit.

Eğer arkadaşın dediği olmuyorsa VLC indirip dosyayı VLC ile açın oluyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı