egzozcusulo35 Femtopat Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #11 aynı sorun sabahtan beri bende de var aynı sorun sabahtan beri bende de var
KROLDMAN Decapat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #12 bendede bende hala bozuk
muratsarpay Megapat Katılım 26 Nisan 2012 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #13 Mehmet Karahanlı dedi: Bende de var şu an. Kim ne derse desin AMD'nin adrenalin yazılımı budan kat be kat daha iyi. Genişletmek için tıkla... amd yazılımı çöp
Mehmet Karahanlı dedi: Bende de var şu an. Kim ne derse desin AMD'nin adrenalin yazılımı budan kat be kat daha iyi. Genişletmek için tıkla... amd yazılımı çöp
egzozcusulo35 Femtopat Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #14 KROLDMAN dedi: bendede bende hala bozuk Genişletmek için tıkla... bende de bozuk hala saat 3 4 gibi bi düzeldi bir daha bozuldu
KROLDMAN dedi: bendede bende hala bozuk Genişletmek için tıkla... bende de bozuk hala saat 3 4 gibi bi düzeldi bir daha bozuldu
SunSet Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 8.967 Çözümler 62 22 Mayıs 2024 #15 Durum aynı. Nvidia App'de girebilen var mı? Beta olduğu için FPS yanlış gösteriyordu bende geri döndüm Experience.
Durum aynı. Nvidia App'de girebilen var mı? Beta olduğu için FPS yanlış gösteriyordu bende geri döndüm Experience.
muratsarpay Megapat Katılım 26 Nisan 2012 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #16 NVIDIA GeForce Experience'e giriş yapılamıyor. Rust oyununa giriyorum 30 FPS gösteriyor. Oyunu optimizasyon yapacam hesaba giremiyorum. Amdde alışığız bu tür şeylere NVIDIA sende bozdun kendini.
NVIDIA GeForce Experience'e giriş yapılamıyor. Rust oyununa giriyorum 30 FPS gösteriyor. Oyunu optimizasyon yapacam hesaba giremiyorum. Amdde alışığız bu tür şeylere NVIDIA sende bozdun kendini.
Ali Hamza Demir Centipat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #17 egzozcusulo35 dedi: Bende de bozuk hala saat 3 4 gibi bir düzeldi bir daha bozuldu. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı bir kere girdim hesabım gözüktü ancak sonrasında tekrardan gitti.
egzozcusulo35 dedi: Bende de bozuk hala saat 3 4 gibi bir düzeldi bir daha bozuldu. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı bir kere girdim hesabım gözüktü ancak sonrasında tekrardan gitti.
SunSet Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 8.967 Çözümler 62 22 Mayıs 2024 #19 AB bölgesindeki sunucularda sorun var. VPN ile mesela Kanada bağlanınca giriliyormuş. Nvidia ekipleri durumu çözmeye çalışıyor.
AB bölgesindeki sunucularda sorun var. VPN ile mesela Kanada bağlanınca giriliyormuş. Nvidia ekipleri durumu çözmeye çalışıyor.
SıradanBirKullanıc_ı Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 319 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Mayıs 2024 #20 muratsarpay dedi: NVIDIA GeForce Experience'e giriş yapılamıyor. Rust oyununa giriyorum 30 FPS gösteriyor. Oyunu optimizasyon yapacağım hesaba giremiyorum. AMD'de alışığız bu tür şeylere NVIDIA sende bozdun kendini. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam bu konuya gelen 931 kişi senin AMD sevmediğini öğrendik teşekkürler vallaha.
muratsarpay dedi: NVIDIA GeForce Experience'e giriş yapılamıyor. Rust oyununa giriyorum 30 FPS gösteriyor. Oyunu optimizasyon yapacağım hesaba giremiyorum. AMD'de alışığız bu tür şeylere NVIDIA sende bozdun kendini. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam bu konuya gelen 931 kişi senin AMD sevmediğini öğrendik teşekkürler vallaha.