Mustafa Karakoç Hectopat Katılım 1 Temmuz 2020 Mesajlar 567 Çözümler 2 7 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar Valorant'ı 1600x1024 oynuyorum, GeForce Experience ile kayıt alınca kenarlar siyah oluyor. Kayıt alacağı çözünürlüğü ayarlamanın bir yolu yok mudur? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ocak 2023
Arkadaşlar Valorant'ı 1600x1024 oynuyorum, GeForce Experience ile kayıt alınca kenarlar siyah oluyor. Kayıt alacağı çözünürlüğü ayarlamanın bir yolu yok mudur?
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.597 Makaleler 2 Çözümler 35 7 Ocak 2023 #2 Oyun içi yer paylaşımını açtıktan sonra ALZ+Z yapın sonra ayarlar sonra kayıtlar bölümünde olması lazım. Artı 0 Eksi
Oyun içi yer paylaşımını açtıktan sonra ALZ+Z yapın sonra ayarlar sonra kayıtlar bölümünde olması lazım.
KS KS Mustafa Karakoç Hectopat Katılım 1 Temmuz 2020 Mesajlar 567 Çözümler 2 9 Ocak 2023 #3 neqetria dedi: Oyun içi yer paylaşımını açtıktan sonra alz+Z yapın sonra ayarlar sonra kayıtlar bölümünde olması lazım. Genişletmek için tıkla... Yok hocam çözünürlük ayarlama vs. bulamıyorum önerdiğiniz bir video programı var mıdır? Artı 0 Eksi
neqetria dedi: Oyun içi yer paylaşımını açtıktan sonra alz+Z yapın sonra ayarlar sonra kayıtlar bölümünde olması lazım. Genişletmek için tıkla... Yok hocam çözünürlük ayarlama vs. bulamıyorum önerdiğiniz bir video programı var mıdır?