AFjor Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar geçen gün böyle bir sıkıntı yoktu. GeForce Experience de al oyun filtresini yapabiliyordum. Fakat şu anda oyun desteklenmemektedir yazıyor.
Arkadaşlar geçen gün böyle bir sıkıntı yoktu. GeForce Experience de al oyun filtresini yapabiliyordum. Fakat şu anda oyun desteklenmemektedir yazıyor.
SleenzyY Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 709 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #2 VALORANT'ta mı yaşıyorsunuz bu sorunu?
AFjor Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #3 Evet Valorant'ta yaşıyorum.
SleenzyY Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 709 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #4 AFjor dedi: Evet Valorant'ta yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Bir ara filtreler yüzünden flashlar devre dışı kalıyordu. Aynı sorunu ben de VALORANT'ta yaşıyordum. Sorun bu yüzden bence. Ayrıca oyun oynama hevesim kaçtı filtre yüzünden. Çok soluk duruyor.
AFjor dedi: Evet Valorant'ta yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Bir ara filtreler yüzünden flashlar devre dışı kalıyordu. Aynı sorunu ben de VALORANT'ta yaşıyordum. Sorun bu yüzden bence. Ayrıca oyun oynama hevesim kaçtı filtre yüzünden. Çok soluk duruyor.
AFjor Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #5 Ara filtreleri anlamadımda NVIDIA'nın bir sorunumu bu neden oluyor çözümü falan yok mu?