F FurkanDedeoglu Hectopat Katılım 14 Haziran 2017 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2017 #1 Aslında gereksiz bir konu ama takıntı oldu bende. Herkeste uygulamayı açtığında oyunun küçük fotoğrafları gözüküyor. Bende nedense gözükmüyor. Oyunlarım orijinal ama yine de bir türlü çözemedim. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ağustos 2017
Aslında gereksiz bir konu ama takıntı oldu bende. Herkeste uygulamayı açtığında oyunun küçük fotoğrafları gözüküyor. Bende nedense gözükmüyor. Oyunlarım orijinal ama yine de bir türlü çözemedim. Yardımcı olur musunuz?
Ahmetb Hectopat Katılım 8 Ocak 2018 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2018 #2 bendede böyle bir sorun var çözebildin mi ?
Furkan3838 Kilopat Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2018 #3 Ahmetb dedi: bendede böyle bir sorun var çözebildin mi ? Genişletmek için tıkla... Hayır çözemedim hala devam ediyor.
Ahmetb dedi: bendede böyle bir sorun var çözebildin mi ? Genişletmek için tıkla... Hayır çözemedim hala devam ediyor.