H HikmetE.022043 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2022 #1 Ekran kartı sürücümü güncellemek istediğimde bu hata ile karşılaşıyorum. Bir çözümü var mıdır?
Çözüm K K KITT 30 Haziran 2022 GeForce Experience ile ilgili bir sorun olabilir. Sürücüyü aşağıdaki linkten indirip kurulum yapabilirsin. En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmi GeForce sürücülerini indirin. www.nvidia.com
GeForce Experience ile ilgili bir sorun olabilir. Sürücüyü aşağıdaki linkten indirip kurulum yapabilirsin. En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmi GeForce sürücülerini indirin. www.nvidia.com
KS KS H HikmetE.022043 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #11 Stealth_tv dedi: Ben kaldırmadım direk kurdum zaten eski sürümü siliyor yenisini direk kuruyor. Genişletmek için tıkla... Kaldırmadan denedim olmadı ne yazık ki. Artı 0 Eksi
Stealth_tv dedi: Ben kaldırmadım direk kurdum zaten eski sürümü siliyor yenisini direk kuruyor. Genişletmek için tıkla... Kaldırmadan denedim olmadı ne yazık ki.
4 473199 Decapat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 95 Çözümler 1 2 Temmuz 2022 #12 HikmetE.022043 dedi: Ekran kartı sürücümü güncellemek istediğimde bu hata ile karşılaşıyorum. Bir çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bende aynı sorunu yaşıyorum siteden indirip tekrar kuracağım sende işe yaradı mı? Artı 0 Eksi
HikmetE.022043 dedi: Ekran kartı sürücümü güncellemek istediğimde bu hata ile karşılaşıyorum. Bir çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bende aynı sorunu yaşıyorum siteden indirip tekrar kuracağım sende işe yaradı mı?
KS KS H HikmetE.022043 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #13 473199 dedi: Bende aynı sorunu yaşıyorum siteden indirip tekrar kuracağım sende işe yaradı mı? Genişletmek için tıkla... Denetim Masası'ndan kaldırdım tekrar kurdum. Çözüldü. Artı 0 Eksi
473199 dedi: Bende aynı sorunu yaşıyorum siteden indirip tekrar kuracağım sende işe yaradı mı? Genişletmek için tıkla... Denetim Masası'ndan kaldırdım tekrar kurdum. Çözüldü.
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.940 Makaleler 21 Çözümler 30 28 Ocak 2023 #14 KITT dedi: GeForce Experience ile ilgili bir sorun olabilir. Sürücüyü aşağıdaki linkten indirip kurulum yapabilirsin. En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmi GeForce sürücülerini indirin. www.nvidia.com Genişletmek için tıkla... NVIDIA'nın iki farklı siteye sahip olması saçmaymış. Ben bu siteyi ilk defa görüyorum ve derdime derman oldunuz. Teşekkür ederim, gece gece sinir krizinin ucundan döndük. Bilgisayarı Windows 11'e geçirdim de. D: Artı 0 Eksi
KITT dedi: GeForce Experience ile ilgili bir sorun olabilir. Sürücüyü aşağıdaki linkten indirip kurulum yapabilirsin. En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmi GeForce sürücülerini indirin. www.nvidia.com Genişletmek için tıkla... NVIDIA'nın iki farklı siteye sahip olması saçmaymış. Ben bu siteyi ilk defa görüyorum ve derdime derman oldunuz. Teşekkür ederim, gece gece sinir krizinin ucundan döndük. Bilgisayarı Windows 11'e geçirdim de. D: