GeForce Experience'dan yüklenen sürücü nasıl kaldırılır?

Merhaba. GeForce Experience'tan yüklediğim Game Ready sürücüsünü nasıl silebilirim?

DDU ile ekran kartı sürücüsünü silebilirsiniz:

DDU ile ekran kartı sürücüsünü silebilirsiniz:

Hocam ama ben en son yüklediğim sürücüyü silmek istiyorum. DDU ile istediğim sürücüyü seçip silebilme diye bir şey var mı?

Hocam ama ben en son yüklediğim sürücüyü silmek istiyorum. DDU ile istediğim sürücüyü seçip silebilme diye bir şey var mı?

Hayır, DDU direkt sistemde algılanan/varolan sürücüyü siler. Sonradan kendinizi istediğiniz sürücü sürümünü NVIDIA'nın sitesinden manuel olarak indirebilirsiniz.

Merhaba. GeForce Experience'tan yüklediğim Game Ready sürücüsünü nasıl silebilirim?

Merhaba bende bunu yapmak istiyorum son indirdiğim sürücü başıma iş açtı 1280x960'da oynuyorum ama hem tam ekran olmuyor hem de 60 Hz de kalıyor DDU'yla sildim driverı ancak düzelmedi asla bir çözüm bulamadım.

Hayır, DDU direkt sistemde algılanan/varolan sürücüyü siler. Sonradan kendinizi istediğiniz sürücü sürümünü NVIDIA'nın sitesinden manuel olarak indirebilirsiniz.

Peki yukarıda bahsettiğim şeyin bir çözümü var mıdır 1280x960a aldığımda kenarlarda siyah bar kalıyor ve monitörüm 120 Hz olmasına rağmen sadece 60Hz seçeneği var enboy oranı çokca şey denedim bir türlü olmadı ve oyunlarımı genellikle bu çözünürlükte oynuyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı