GeForce FX 5500 ETS 1 performans arttırma

İşletim sistemi
Windows 7

Wuesty

Hectopat
Makaleler
1
Yer
ANKARA / KEÇİÖREN
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 3700x Sıvı Soğutmalı İşlemci | XFX RX 5600XT THICC III ULTRA 6GB VRAM Ekran Kartı | Geil Evo Spear AMD Ryzen Edition CL18 8x2 16 GB 3600 MHz Dual Channel Ram | Kingston A2000 Series SA2000M8/500G NVMe M2 SSD | Thermaltake 650W PSU | Thermaltake Versa T25 TG Kasa | Gigabyte B450M S2H Anakart | ASUS TUF GAMING VG277Q1A 165HZ 1MS 27" Monitör
Meslek
Öğrenci
Merhabalar, benim sistem özelliklerim:
  • NVIDIA GeForce FX 5500
  • Intel Pentium 4 ht Inside 3.06 GHz, 3.07 GHz (çift işlemci)
  • 2 GB RAM
  • HDD: Samsung HD160jj 160 GB
  • SSD: Yok
  • Kasa: Exper active 200-628
  • Sistem: Windows 7 Professional

Benim PC ETS 2 kaldırmadığı için ETS 1 yükledim. Grafiklerini vb. düşürdüm ama hala 10-11 FPS alıyorum. Başka hızlandırma yöntemi var mıdır?

Son düzenleme:
hocam sizin ekra kartı ile 10-11 fps almanız bile mucize

Yüksek bir internet bağlantınız var ise GeForce NOW ile ETS 2'nin keyfini çıkarabilirsiniz.

İnternet Kablonet 25 Mbps ama sistem yetmiyor sistem yetmeden nasıl ETS'nin keyfini çıkarabilirim ki?

İnternet Kablonet 25 Mbps ama sistem yetmiyor sistem yetmeden nasıl ETS'nin keyfini çıkarabilirim ki?
Hocam geforce now da sisteminizin önemi yok.

GFN powered by GAME+

Bu linkten herhangi bir paket almadan ücretsiz üye olun. Daha sonra yukarıdaki indir ve oyna kısmından istemciyi indirin. ETS2'yi bulun ve oyna diyin. Ücretsiz hesap olduğu için sıra bekletecek size. Sıra size gelince deneyimlersiniz nasıl oynandığını Eğer internet bağlantınız kurtarır, siz de memnun kalırsanız ücretli abonelik alıp sıra beklemeden istediğiniz kadar oynarsınız.

Hocam bazı STB'lerde bile çalıştırmayı başaranlar olmuş bir şekilde. Denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum. Sistem yükseltmenin imkansız olduğunu ilettiği için önermek istedim.

Hocam bazı STB'lerde bile çalıştırmayı başaranlar olmuş bir şekilde. Denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum. Sistem yükseltmenin imkansız olduğunu ilettiği için önermek istedim.
Deneyeceğim. Olmazsa yazarım.

Sistem gereksinimlerinde sadece 64 Bit desteklendiği yazılıyor. Benimki 32 Bit. Yine de açılır mı?
Olmuyor:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…