Çözüldü GeForce Game Ready sürücüsü kurulum başarısız hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Obtn

Hectopat
Insurgency Sandstorm oynarken birdenbire FPS düşmesi yiyordum. Bu FPS droplarda da önce ses gidiyor sonra da ekran donuyor 2-3 saniye donuk kalıyor ve tekrar ekran geliyordu. Tabii 10 saniye sonra tekrar ses gidiyordu donuyordu vs. ben de sürücüyü güncellemek istedim ama böyle bir sorunla karşılaştım ne yapmalıyım? Ekran kartım 1660 Super.

1660989378297.png

Çözüm
Verdiğim linktekini indirdiniz değil mi? Kurulum dilinin İngilizce olması gerekiyordu. DDU ile halihazırda kurulu olan sürücüyü kaldırıp tekrar kurmayı deneyin bakalım, eğer benim verdiğimi kullanmadıysanız onu kullanın.

Sizin verdiğiniz linkten indirmiştim ama olmadı. Hızlı kurulum yerine özel kurulumu seçtim oradan da PhysX yazılımını zaten kurulu diye tiki kaldırdım ve tekrar denedim sorun çözüldü.

1660991343124.png
Benim laptopumda Intel bir ekran kartı var sürücü güncellerken hata veriyordu sonra laptop bir anda çok yavaşladı format attım 2 sorunda çözüldü belki senin de sorunun çözülür.

1660990705385.png

Benim laptopumda Intel bir ekran kartı var sürücü güncellerken hata veriyordu sonra laptop bir anda çok yavaşladı format attım 2 sorunda çözüldü belki senin de sorunun çözülür.

Format atmakla uğraşmak istemiyorum açıkçası internetim zaten çok yavaş oyunları vs tekrar indirmem çok zaman alır.

Verdiğim linktekini indirdiniz değil mi? Kurulum dilinin İngilizce olması gerekiyordu. DDU ile halihazırda kurulu olan sürücüyü kaldırıp tekrar kurmayı deneyin bakalım, eğer benim verdiğimi kullanmadıysanız onu kullanın.

Sizin verdiğiniz linkten indirmiştim ama olmadı. Hızlı kurulum yerine özel kurulumu seçtim oradan da PhysX yazılımını zaten kurulu diye tiki kaldırdım ve tekrar denedim sorun çözüldü.

1660991343124.png

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı