GeForce GT 740M sürücü güncellenmiyor

sanemwn

Femtopat
Daha fazla  
Oyun oynarken ekran kartı sürücümü güncelleştirmem için bir mesaj geldi. Doğru sürücüyü kurduğum halde "Windows'un bu sürümüyle uyumlu değildir uyarısı aldım. DDU ile ekran kartı sürücülerini sildim fakat bu sefer de ekran kartım hiçbir yerde gözükmüyor. Aynı şekilde güncelleme sorunu da devam ediyor.

Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz?

Windows güncel mi? Güncel değilse mutlaka güncelleyip deneyin.

Windows 10 ise en güncel sürücü olarak bu görünüyor.
Bunu kurmaya çalışıyorsunuz değil mi?

firefox_93wOVsABAk.png

Son düzenleme:
Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz?

Windows güncel mi? Güncel değilse mutlaka güncelleyip deneyin.

Windows 10 ise en güncel sürücü olarak bu görünüyor.
Bunu kurmaya çalışıyorsunuz değil mi?

Eki Görüntüle 1856384

windows güncel ve evet en güncel sürümleri sizin gösterdiğinizi indirdim sorun devam ediyor. bilgisayara format bile attım düzelmesi için asla düzelmiyor

Oyun oynarken ekran kartı sürücümü güncelleştirmem için bir mesaj geldi.
Tam olarak nasıl bir mesaj geldi? Windows'un bir uyarı/hata penceresi gibi miydi? DXGI falan mı yazıyordu?

DDU ile sürücü temizliğini güvenli modda yaptınız değil mi? Yapmadıysanız bir de öyle deneyin, tüm adımları dikkatlice takip edin.

Daha eski bir sürücü sürümü kurmayı da deneyebilirsiniz.

Tam olarak nasıl bir mesaj geldi? Windows'un bir uyarı/hata penceresi gibi miydi? Dxgı falan mı yazıyordu?

DDU ile sürücü temizliğini güvenli modda yaptınız değil mi? Yapmadıysanız bir de öyle deneyin, tüm adımları dikkatlice takip edin.

Daha eski bir sürücü sürümü kurmayı da deneyebilirsiniz.

Güvenli modda nasıl yapılıyor tam olarak ve öyle yaparsam düzelir mi? Ve evet eski sürücülerde kurmayı da denedim aynı hatayı aldım. NVIDIA'nın kendi programını da indirmeyi denedim o da aynı hatayı verdi fakat eski sürümü indirince o açıldı ancak o da sorun verdi. İki gündür bu sorunla uğraşıyorum denemediğim yol kalmadı yok mu bunun bir çözümü?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    105,5 KB · Görüntüleme: 33

- Güncel sürücüyü indirin: GT 740M
- İnterneti kesin.
- Daha sonra DDU ile Sürücü Kaldırma rehberini takip edin.
- Sürücüyü kaldırdıktan sonra bilgisayar yeniden başlayacak.
- Bilgisayar açılınca indirdiğiniz sürücüyü kurun.
- İşlemler bitince interneti bağlayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı