GeForce GT 940M Nasıl Bir Kart?

Yer
Samanyolu Galaksisi
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi bir ekran kartım var.
Bu bilgisayar bana hediye edildi iş için.
Ben bu bilgisayar ile gündelik işlerimi çok rahat yapıyorum ve film falan izliyorum.
Bu sıralar oyunlar ilgimi çekti o yüzden birkaç tane oyun yüklemek istedim. Sizce hangi oyunları oynarım?
Counter ve birkaç online oyunum var ama asıl merak ettim üst düzey oyunları açıp açmaması.
Özellikle Battlefield 1 veya Grand Theft Auto 5 gibi üst seviye oyunları kaldırır mı?

Özellikle Battlefield 1 veya Grand Theft Auto 5 gibi üst seviye oyunları kaldırır mı?
Ayarları abartmadığınız sürece, normal - yüksek arasındaki bir kombinasyonda oynatır.

Ben bu bilgisayar ile gündelik işlerimi çok rahat yapıyorum ve film falan izliyorum.
Bu sıralar oyunlar ilgimi çekti o yüzden birkaç tane oyun yüklemek istedim. Sizce hangi oyunları oynarım?
Counter ve birkaç online oyunum var ama asıl merak ettim üst düzey oyunları açıp açmaması.
Battlefield 1 de orta ayarlarda 1366x768 çözünürlükte ortalama 35 FPS alırsın.
GTA 5 de orta ayarlarda 1366x768 çözünürlükte ortalama 60 FPS alırsın.
Diğer oyunlara bakmak için şu siteye göz at. NVIDIA GeForce 940M

ben kullanıyorum üst düzey oyunların neredeyse hepsini oynadım(gtav, bf1, codww2)sorun yaşamadım

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı