GeForce GTX 1650 Super vs RX580 8 GB

ballbarus

Hectopat
Merhabalar, ben ekran kartı alacağım ama hangisini alacağım bilmiyorum. Yardımcı olur musuz? Hangisini de iyi FPS ve düşük ısı alırım yardımcı olur musunuz?
MSI GeForce GTX 1650 Super Gaming X 4 GB
Sapphire Pulsa AMD Radeon RX580 8 GB

Bütçe belirtirsen ona göre farklı öneriler yapabiliriz. İkisi arasından ise 1650S öneririm.

Şunu söyleyeyim RX 580 8 GB, 1650 Super den daha fazla FPS verir.
Ama ben sadece FPS göreyim, benim için AMD'nin Wattman, Driver sorunları ile uğraşmak önemli değil diyorsan RX 580 daha iyi bir tercih.
Ama amacın FPS değil ise ve düzgün çalışan bir kart kullanmak istiyorsanız GTX 1650 bu konuda çok daha iyi.

Şunu söyleyeyim RX 580 8 GB, 1650 Super den daha fazla FPS verir.
Pek de doğru sayılmaz. Aralarında var denecek kadar bir performans farkı yok, ortalamada 5 FPS oynuyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1650S yer yer 10 FPS fark bile atıyor.

Şey soracağım mesela ekran kartının VRAM'i yetersiz geldi atıyorum, RAM'lerden mi kullanıyor ekran kartının ihtiyaç duyduğu vra mi? Eğer öyleyse fazladan RAM kullanarak VRAM sorununu çözebilir miyiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…