A Aslanclb Zeptopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2021 #1 Merhaba. Ben de aynı sorunu yaşıyorum. GeForce MX230. Windows 10, 64 Bit. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Merhaba. Ben de aynı sorunu yaşıyorum. GeForce MX230. Windows 10, 64 Bit. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 16 Eylül 2021 #2 Bu sürücüyü kuracaksınız. Kurarken sorun yaşarsanız aldığınız hatayı belirtmeniz lazım. Geniş bir moderatör kadromuz olmasına rağmen maalesef içimizde kahin olan yok, olsaydı sorunu tahmin ederdik Geforce Driver Results | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com
Bu sürücüyü kuracaksınız. Kurarken sorun yaşarsanız aldığınız hatayı belirtmeniz lazım. Geniş bir moderatör kadromuz olmasına rağmen maalesef içimizde kahin olan yok, olsaydı sorunu tahmin ederdik Geforce Driver Results | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com
KevinLevrone Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 1.554 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2021 #3 @Aslanclb GeForce Experience ile en son sürüm driver'ı otomatik bir şekilde kurabilirsiniz ben de bu şekilde kuruyorum.
@Aslanclb GeForce Experience ile en son sürüm driver'ı otomatik bir şekilde kurabilirsiniz ben de bu şekilde kuruyorum.