İyi günler arkadaşlar. Bugün GFN'e girdiğim zaman Steam oyunlarının hiçbirini açamadığımı gördüm. 0x000001F5 hatasını aldım ve çoğu çözümü deneme rağmen hiçbiri işe yaramadı.
Not:
close the GeForce NOW Client if it's active.
open the Windows run command by pressing Windows + r together.
Now copy and paste the following command within the bracket as is (%localappdata%\nvıdıa Corporation\GeForceNOW).
delete the entire "cefcache" folder.
GeForce NOW ile Battlefield 4 oynamak istiyorum ancak oyuna girilmiyor. Origin üzerinden girmeyi denedim ve çalıştı. Epic Games oyunları da çalışıyor. BF4 dahil hiçbir Steam oyunu çalışmıyor. Aldığım hatanın ekran görüntüsünü ekledim.
İyi günler arkadaşlar. Bugün GFN'e girdiğim zaman Steam oyunlarının hiçbirini açamadığımı gördüm. 0x000001F5 hatasını aldım ve çoğu çözümü deneme rağmen hiçbiri işe yaramadı.
Not:
Close the GeForce NOW Client if it's active.
Open the Windows run command by pressing Windows + r together.
Now copy and paste the following command within the bracket as is (%localappdata%\nvıdıa Corporation\GeForceNOW).
Delete the entire "cefcache" folder.
Sormak zorunda hatta hangi ülkede olduğunu bile sorar. GFN'de Steam'deki her işlem senin GFN hesabına işlendiği için sadece 2. seviye teknik desteğin erişimi olduğu ayrıntıların düzenlenmesi lazım. Desteğe hesabındaki kilidin sıfırlanmasını istediğini söyle.
Sormak zorunda hatta hangi ülkede olduğunu bile sorar. GFN'de Steam'deki her işlem senin GFN hesabına işlendiği için sadece 2. seviye teknik desteğin erişimi olduğu ayrıntıların düzenlenmesi lazım. Desteğe hesabındaki kilidin sıfırlanmasını istediğini söyle.
Hocam yazdığınızda düzeldi mi? şuan kullanabiliyor musunuz?, Çünkü bugün 5.gün oluyor. Ve destekten ses yok en son ticket durumu "araştırılıyor" du. 2 mesaj daha yazdım ama..
Hocam yazdığınızda düzeldi mi? Şu an kullanabiliyor musunuz? Çünkü bugün 5.gün oluyor. Ve destekten ses yok en son ticket durumu "araştırılıyor" du. 2 mesaj daha yazdım ama.