Wankoh JJ Centipat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 20 9 Şubat 2020 #1 Download: 35 Mbps. Upload: 4 Mbps Olmasına rağmen bu hatayı alıyorum yardım eder misiniz? ( Hız ilemi alakalı yoksa başka bir sıkıntımı sistem ilemi ilgili? ) Son düzenleme: 9 Şubat 2020
Download: 35 Mbps. Upload: 4 Mbps Olmasına rağmen bu hatayı alıyorum yardım eder misiniz? ( Hız ilemi alakalı yoksa başka bir sıkıntımı sistem ilemi ilgili? )
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.321 Çözümler 98 9 Şubat 2020 #2 Upload hızı yetmiyor olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS Wankoh JJ Centipat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 20 9 Şubat 2020 #3 CillianMurphy dedi: Upload hızı yetmiyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Ama Donanım Arşivi videosunuda inceledim 3.5 mbps upload ile akıcı şekilde oynuyor ben daha oyun yüzü görmedim açamadım bile Artı 0 Eksi
CillianMurphy dedi: Upload hızı yetmiyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Ama Donanım Arşivi videosunuda inceledim 3.5 mbps upload ile akıcı şekilde oynuyor ben daha oyun yüzü görmedim açamadım bile