GeForce NOW 2 saattir 1 kişi kaldı gözüküyor

• Konuyu başlatan Artien
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 1.777

Artien

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba bugün GeForce NOW yükledim performans kötü alıyorum Fortnite da girmeye çalıştım yaklaşık 4 saattir bekliyorum 1 kişi kaldı hala bekliyorum eğer iyi olursa satın alacağım da bir giremedim.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (7).png
    1,6 MB · Görüntüleme: 126
Hocam üyelikte RTX kartlarla oynuyorsunuz ben 1 günlük satın alıp BF1'de test etmiştim RTX 2060 kartı ile oynadığım yazıyordu. Üyelik olmadan GTX 1660 Ti'dı sanırım.

Hocam üyelikte RTX kartlarla oynuyorsunuz ben 1 günlük satın alıp BF1'de test etmiştim RTX 2060 kartı ile oynadığım yazıyordu. Üyelik olmadan GTX 1660 Ti'dı sanırım.

Yok kendi normal PC de kötü alıyorum GeForce NOW da giremedim 5 6 saatiir beklioyrum 1 saattir de 1 kişi kaldı.

Yok kendi normal PC de kötü alıyorum GeForce NOW da giremedim 5 6 saatiir beklioyrum 1 saattir de 1 kişi kaldı.

Ben sunuculardaki kartlardan bahsediyorum hocam. Üyelikle RTX 2060'ta üyelik GTX 1660 Ti'da oynuyorsunuz.

Konu o değil hocam 2 saattir bekliyorum 1 kişiyi 150 kişi falan 7 saattir bekliyorum.

Onda senin yapabileceğin bir şey yok hocam "ya paşalar gibi bekleyeceksin ya da satın alacaksın" diyor sistem bu konuda para vermek dışında hiçbir şey yapamazsınız daha ekran girebilmek için.

Onda senin yapabileceğin bir şey yok hocam "ya paşalar gibi bekleyeceksin ya da satın alacaksın" diyor sistem bu konuda para vermek dışında hiçbir şey yapamazsınız daha ekran girebilmek için.

Yok girip deneyimlemek istiyor iyi olursa alacağım ama giremiyorum.

1 kişi o kadar uzun sürmemeli. Bug oluyor bazen sıra takılıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…