Tekrar beklemek istemiyorum bu zamana kadar.
Hayır. Paralı ve parasız üyelikler aynı makinelere bağlanıyorlar. Paralı üyelikler parasız üyeliklerin önüne geçiyor sadece. Kullanılan ekran kartlarının denkleri şunlardı yanlış hatırlamıyorsam;Hocam üyelikte RTX kartlarla oynuyorsunuz ben 1 günlük satın alıp BF1'de test etmiştim RTX 2060 kartı ile oynadığım yazıyordu. Üyelik olmadan GTX 1660 Ti'dı sanırım.
Hayır. Paralı ve parasız üyelikler aynı makinelere bağlanıyorlar. Paralı üyelikler parasız üyeliklerin önüne geçiyor sadece. Kullanılan ekran kartlarının denkleri şunlardı yanlış hatırlamıyorsam;
GTX 1060
GTX 1080
GTX 1650(sanırım, bundan emin değilim)
RTX 2060
RTX 2080
Paralı üyelikte Fortnite oynarken - sanırım sunucu kalmamıştı - GTX 1060 verdiği için TR sunucusuyla bayağı bir cebelleşmiştim![]()
Öğrenmek için soruyorum, bu dediğinizin kaynağını gönderebilir misiniz? Çünkü benim bildiğim kadarıyla RTX açılmıyor sadece.Sadece Paralı üyeler RTX kartları kullanabiliyor diye biliyorum, onun dışında herkes GTX kartlara erişebiliyor.
Öğrenmek için soruyorum, bu dediğinizin kaynağını gönderebilir misiniz? Çünkü benim bildiğim kadarıyla RTX açılmıyor sadece.
Hocam ben RTX ayarından bahsetmiyorum. RTX kartlı rig'lerde oynatmamasının kaynağını soruyorum.Kendi sitesinde yazıyordu RTX destekli oyunlarda altta yazı vardı "hem hızlıca girmek hem de RTX'ten yararlanmak için üyelik alın diyordu"
Üyelik yokken de RTX yazısının yanında kilit simgesi vardı üyelik alınca kilit simgesi kalkmıştı.
"Ücretsiz üyeler, 1080p ve 60 FPS'ye kadar oyun akışı sağlayabilen Temel sistemlere erişebilecek"Hocam ben RTX ayarından bahsetmiyorum. RTX kartlı rig'lerde oynatmamasının kaynağını soruyorum.![]()
İşte bunu sormuştum. Teşekkürler hocam"Ücretsiz üyeler, 1080p ve 60 FPS'ye kadar oyun akışı sağlayabilen Temel sistemlere erişebilecek"
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.