GeForce NOW 2 saattir 1 kişi kaldı gözüküyor

• Konuyu başlatan Artien
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 1.770

Artien

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba bugün GeForce NOW yükledim performans kötü alıyorum Fortnite da girmeye çalıştım yaklaşık 4 saattir bekliyorum 1 kişi kaldı hala bekliyorum eğer iyi olursa satın alacağım da bir giremedim.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (7).png
    Ekran Görüntüsü (7).png
    1,6 MB · Görüntüleme: 126
Hocam üyelikte RTX kartlarla oynuyorsunuz ben 1 günlük satın alıp BF1'de test etmiştim RTX 2060 kartı ile oynadığım yazıyordu. Üyelik olmadan GTX 1660 Ti'dı sanırım.
Hayır. Paralı ve parasız üyelikler aynı makinelere bağlanıyorlar. Paralı üyelikler parasız üyeliklerin önüne geçiyor sadece. Kullanılan ekran kartlarının denkleri şunlardı yanlış hatırlamıyorsam;

GTX 1060
GTX 1080
GTX 1650(sanırım, bundan emin değilim)
RTX 2060
RTX 2080

Paralı üyelikte Fortnite oynarken - sanırım sunucu kalmamıştı - GTX 1060 verdiği için TR sunucusuyla baya bir cebelleşmiştim :)

Hala işe yarıyor mu bilmiyorum ama Ctrl+Alt+F6 yapınca çıkan makine kodundan burada hangi donanımda oynadığınızı görebilirsiniz.

8kzochnsu9051.png

Hayır. Paralı ve parasız üyelikler aynı makinelere bağlanıyorlar. Paralı üyelikler parasız üyeliklerin önüne geçiyor sadece. Kullanılan ekran kartlarının denkleri şunlardı yanlış hatırlamıyorsam;

GTX 1060
GTX 1080
GTX 1650(sanırım, bundan emin değilim)
RTX 2060
RTX 2080

Paralı üyelikte Fortnite oynarken - sanırım sunucu kalmamıştı - GTX 1060 verdiği için TR sunucusuyla bayağı bir cebelleşmiştim :)

Sadece Paralı üyeler RTX kartları kullanabiliyor diye biliyorum, onun dışında herkes GTX kartlara erişebiliyor.

Öğrenmek için soruyorum, bu dediğinizin kaynağını gönderebilir misiniz? Çünkü benim bildiğim kadarıyla RTX açılmıyor sadece.

Kendi sitesinde yazıyordu RTX destekli oyunlarda altta yazı vardı "hem hızlıca girmek hem de RTX'ten yararlanmak için üyelik alın diyordu"

Üyelik yokken de RTX yazısının yanında kilit simgesi vardı üyelik alınca kilit simgesi kalkmıştı.

Kendi sitesinde yazıyordu RTX destekli oyunlarda altta yazı vardı "hem hızlıca girmek hem de RTX'ten yararlanmak için üyelik alın diyordu"

Üyelik yokken de RTX yazısının yanında kilit simgesi vardı üyelik alınca kilit simgesi kalkmıştı.
Hocam ben RTX ayarından bahsetmiyorum. RTX kartlı rig'lerde oynatmamasının kaynağını soruyorum. :)

Hocam ben RTX ayarından bahsetmiyorum. RTX kartlı rig'lerde oynatmamasının kaynağını soruyorum. :)
"Ücretsiz üyeler, 1080p ve 60 FPS'ye kadar oyun akışı sağlayabilen Temel sistemlere erişebilecek"

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230305_211554_Google.jpg
    Screenshot_20230305_211554_Google.jpg
    86,1 KB · Görüntüleme: 22

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı