Kwenx

Hectopat
Katılım
13 Eylül 2021
Mesajlar
433
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Böyle bir internetim var. Daha önce Cyberpunk 2077 oynadım 30 dk sanırım. 720p oynatıyordu rahat tekrar deneyeceğim bu gece şu an 90 kişilik sıra gösteriyor



Paparamda 150 TL var, Steam cüzdanımda 33 TL var Steam envanterimde 20 TL'ye garanti satılacak. 4 arka planım ve CS'de aldığım kapsüllerim var. Cmcnin düzenlediği Air drop var. 10 dolarlık kazanırsam 10 dolar hesabıma gelecek ama sanırım indirim bitimine geliyor tam







Şimdi GeForce NOW alırsam arka planlarımı ve kapsüllerimin yarısından fazlasını satacağım sanırım RDR 2 alabilmek için (kapsülleri zarara satarım)
GeForce NOW alırsam Ubisoft hesabımdaki AC Valhalla, Far Cry 6 oynarım Steam'de RDR 2 ve Cyberpunk 2077 oynarım.

Eğer GeForce NOW RDR 2 alırım kapsüllerim durar, arka planları satarım (cünkü ben işledikten 1 gün sonra herkes işlemeye başladı kesinlikle fiyatı düşecek) Steam'de 33 TL durar ve ağustos'ta Spider-Man 2018 alırım kapsüllerimi satarak ve üzerine az para ekleyerek.
(GeForce NOW şu an indirimde eğer almazsam daha pahalıya alacağım)

Ve bu ay 12 saat çalışacağım bir işe giriyorum. Bundan dolayı GeForce NOW için kararsız kaldım size danışıyorum gerek var mı?
 
Bu internetle almanızı pek tavsiye etmem, keza benim internetimde hemen hemen aynı durumda ve sürekli takılmayalar yaşanıyor hiç zevk alamıyorum.
 
En kötü ihtimalle 25mbps download internet sahibi olmanız gerekiyor. Bu şekilde çok sağlıklı çalışacağından şüpheliyim.
 
Ben stabil bir şekilde 16 MBPS indirme hızı aldığım internetim ile Avrupa sunucularında 768P Ultra ayarlarda çok rahat bir şekilde God of War oynayabiliyorum. Siz de test edebilirsiniz fakat siz oyundayken başka hiçbir cihaz interneti kullanmamalı. RDR 2 maalesef GFN kütüphanesinde yok, keşke getirseler.
 

GeForce NOW alırsam RDR 2 almam biraz zorlaşıyor
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…