Eric Wright
Picopat
Daha fazla
Bilgisayarın kötüyse al. Premium kullanmayanları da bitirdiler artık sıra sayısını yükselterek.
Yani bilmiyorum, sürekli paket kaybını 90 gösteriyor. Arada downloadı 13 gösteriyor falan.Hocam ben de 50 mbps kullanıyorum. Görüntüde sadece ethernet kablosuna yanlışlıkla değdiğim zaman sorun oluyor. Bazen donuyor ama o da sadece kabloya değince. Eğer görüntü çok problem çıkarıyorsa GFN ayarlarınızı değiştirin hocam. Bence sıra beklesem de almaya değer.
Bir daha deneyeyim düzelmişse alayım dedim GeForce Now'u, Witcher 3'te 300 kişi görünce çıktım. Beklenir mi o ya? 30 dakikaydı bile sanırım oynama süresi.Açıyorum sıra gelene kadar oyalanıyorum anca sıra geliyorum. TR sunucusu berbat, Avrupa sunucusu bir tık iyi ama ondanda daha çok sıra var. Sıraya bakarsak Turkcell GFN'yi çöp eden tek şey. Resim anlıktır, online oyunlarda bu sıra 2 katı olabilir. Eki Görüntüle 1651172
Açıyorum sıra gelene kadar oyalanıyorum anca sıra geliyorum. TR sunucusu berbat, Avrupa sunucusu bir tık iyi ama ondanda daha çok sıra var. Sıraya bakarsak Turkcell GFN'yi çöp eden tek şey. Resim anlıktır, Online oyunlarda bu sıra 2 katı olabilir. Eki Görüntüle 1651172
Benim attığım deneme değil, premium üyelik.Bir daha deneyeyim düzelmişse alayım dedim GeForce Now'u, Witcher 3'te 300 kişi görünce çıktım. Beklenir mi o ya? 30 dakikaydı bile sanırım oynama süresi.
Şuan dondu düzelmiyor çıkıp baştan girmem lazım. Hesabı satıp 150 TL kurtarsam kar diye düşünüyorum 2.5 ayı var.Değmez. Avrupa VPN candır.
Vallahi parayla rezil oluyoruz. Akşamları kullanılmaz halde. Para vermesek beklemeyi anlarım.
Premiumda sıra mı varmış? Sisteme bakBenim attığım deneme değil, premium üyelik.