GeForce Now Android giremiyorum

cansmsek23

Hectopat
Katılım
18 Haziran 2018
Mesajlar
14
Redmi Note 8 Pro kullaniyorum. Programi indiriyorum kuruyorum su anlik sikinti yok giris yapiyorum beni bir sayfaya atiyor "get started ve Switch account" yaziyor onun disinda hiçbir şey yok kutuphane gozukmuyor nasıl çözeceğiz bunu? Sistemi İngilizce yapip denedim olmadi bu arada.
 
Nvidia hesabın ile o siteye giriş yapacaksın. Sonra tekrar uygulamaya atıyor seni. Hesabın yoksa oradan kayıt ol.
Hocam iki tane hesabım var fakat giriş yapıyorum uygulamaya atıyor yine aynı ekran hiç bir tuş yok normalde a70 üzerinden giriyorum direk kütüphane açılıyo bende açılmıyo clear data yaptım sistem dilini değiştirdim yeniden başlattım sildim yükledim yok değişmiyo
Fotoğraf bu
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_2021-01-21-00-12-10-554_com.nvidia.geforcenow.jpg
    Screenshot_2021-01-21-00-12-10-554_com.nvidia.geforcenow.jpg
    63,9 KB · Görüntüleme: 146
GeForce Now Türkiye sunucuları açıldığından yurt dışı sunucularına erişim kaldırıldı. Sunucular herkese açılana kadar giriş yapılmıyor tahminimce.
 
Bana hesap satın al seçeneği bile gelmiyor. Play Store'dan indirdim uygulamayı hesabımı da girdim kaldım orada 1. yıl teşekkür metninden başka bir şey yok.
Screenshot_20210214-025321.png
 
Bana hesap satın al seçeneği bile gelmiyor. Play Store'dan indirdim uygulamayı hesabımı da girdim kaldım orada 1. yıl teşekkür metninden başka bir şey yok.
Soruna sebep olabilecek hiç bir şey gelmiyor aklıma. Bu konuyu da o yüzden bıraktım. Telefonlarda sistem nasıl işliyor bilmiyorum ama bilgisayar üzerinden bağlantı kurarken kablolu bağlantı kullanmıyorsan; 5g Wifi kullanmak zorundasın, yoksa oyunu açtırmıyor. Laptop üzerinde denemiştim. Yanlış bilmiyorsam Note8 Pro 5g desteklemiyor belki ondandır. İnternet sitesinde 5g önerilir yazıyor daha iyi performans için ama. 5g olmayan cihazda dediğim gibi oyunu açtırmıyor. Mesela kablolu bağlantı da yada kablosuz 5g bağlantıda, bağlantı kalitesi kötü olsa bile; "yine de devam et" seçeneği çıkıyor ve oyunu oynayabiliyorsun ama 5g olmayan bağlantılarda bu seçenek çıkmıyor sadece ağ üzerinden akış göndermeniz önerilmez yazısı çıkıyor. Belki telefonlarda o hata kısmını kaldırmışlardır. Başka sebep gelmiyor aklıma.
 
Soruna sebep olabilecek hiçbir şey gelmiyor aklıma. Bu konuyu da o yüzden bıraktım. Telefonlarda sistem nasıl işliyor bilmiyorum ama bilgisayar üzerinden bağlantı kurarken kablolu bağlantı kullanmıyorsan; 5G Wi-Fi kullanmak zorundasın, yoksa oyunu açtırmıyor. Laptop üzerinde denemiştim. Yanlış bilmiyorsam Note8 Pro 5G desteklemiyor belki ondandır. İnternet sitesinde 5G önerilir yazıyor daha iyi performans için ama. 5G olmayan cihazda dediğim gibi oyunu açtırmıyor. Mesela kablolu bağlantı da ya da kablosuz 5G bağlantıda, bağlantı kalitesi kötü olsa bile; "yine de devam et" seçeneği çıkıyor ve oyunu oynayabiliyorsun ama 5G olmayan bağlantılarda bu seçenek çıkmıyor sadece ağ üzerinden akış göndermeniz önerilmez yazısı çıkıyor. Belki telefonlarda o hata kısmını kaldırmışlardır. Başka sebep gelmiyor aklıma.

Redmi Note 8 Pro 5GHz destekliyor, kendim kullanıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı