GeForce NOW artık aylık 59.9 TL!

The Witcher serisi, Metro serisi, Far Cry serisi, Assassin's Creed serisi, Mount & Blade serisi, Control, Cyberpunk 2077, Dying Light...

Hocam aklıma gelen oyunlar bunlar, bu oyunların tamamı NVIDIA GeForce NOW'ın kütüphanesinde yer alıyor.

Xbox'tan dolayı GTA ve Forza Horizon serisi gelemez.
Hocam öyle diyorsun da hepsi bedava gibi yazmışsın. Saydığın oyunların fiyatları da az değil ki. Benim Epic ve Steam hesabımda ki oyunların çoğu yok mesela. Epic de olanı da Steam ile açmak istiyor.
GeForce NOW'un satması için ya aylık 30 TL gibi bir fiyatı olacak, ya da Game Pass gibi oyunu satın alman gerekmeyecek. Adam sistemi iyi değil diye buradan Cyberpunk oynamak istiyor, ama NVIDIA paşa hazretleri "Önce 250 TL verip oyunu al, sonra aylık bir de bana para ver" diyor. Game Pass gibi olsalar şu an çoğu kişi kullanıyor olurdu.
Aynen öyle reis. Xbox alıp Gamepass ile oyun oynamak şu an en mantıklısı.
 
Geforce Now şuan piyasada tekel gibi bir şey. Microsoft'un en son böyle bir projesi vardı bildiğim kadarıyla. Piyasaya iyi bir fiyatla girerse GF Now fiyati aşağıya çekmek zorunda kalır. Rekabet de bizim işimize yarar.
 
GeForce NOW şu an piyasada tekel gibi bir şey. Microsoft'un en son böyle bir projesi vardı bildiğim kadarıyla. Piyasaya iyi bir fiyatla girerse GF Now fiyati aşağıya çekmek zorunda kalır. Rekabet de bizim işimize yarar.

Dediğiniz uygulama xcloud ben de Game Pass Ultimate olduğu için Avrupa serverinde denedim gayet güzel oynayabiliyorsunuz ve oyunlara para vermeniz gerekmiyor. Game Pass ile gelen oyunları kullanabiliyorsunuz. Ben Game Pass Ultimate'i aylık 20 TL'ye temin edebiliyorum. Gelecekte Xcloud GeForce NOW'ın yerini alabilir. 60 TL yerine 20 TL ile oynayabiliyorsun.
 
Şuan bir şey fark ettim incelerken. Yeni 3 aylık paketimiz aylık 59.9 lira diyor. Yani sanırım fiyat avantajlı 3 aylık bir paket ekleyecekler sadece.
 

Geri
Yukarı