NMK Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 259 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 29 Mayıs 2021 #1 Cities Skylines'a mod kuramıyorum, bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Çözüm Sheep 29 Mayıs 2021 Oyun dosyalarına erişerek atacaksan GeForce NOW üzerinden oyun dosyalarına erişim yok diye biliyorum.
Oyun dosyalarına erişerek atacaksan GeForce NOW üzerinden oyun dosyalarına erişim yok diye biliyorum.
2 246675 Kilopat Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 3.812 Makaleler 6 Çözümler 22 29 Mayıs 2021 #2 NMK dedi: Cities Skylines'a mod kuramıyorum, bilen varsa yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... GeForce NOW'da mod kullanabileceğinizi sanmıyorum. Artı 1 Eksi
NMK dedi: Cities Skylines'a mod kuramıyorum, bilen varsa yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... GeForce NOW'da mod kullanabileceğinizi sanmıyorum.
Sheep Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 3.485 Çözümler 10 29 Mayıs 2021 #3 Oyun dosyalarına erişerek atacaksan GeForce NOW üzerinden oyun dosyalarına erişim yok diye biliyorum. Artı 1 Eksi Çözüm
Oyun dosyalarına erişerek atacaksan GeForce NOW üzerinden oyun dosyalarına erişim yok diye biliyorum.
leanbeefpatty Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2017 Mesajlar 1.920 29 Mayıs 2021 #4 Sheep dedi: Oyun dosyalarına erişerek atacaksan GeForce NOW üzerinden oyun dosyalarına erişim yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Başka türlü atma yolu var mı? Türkçe yama için vs. Artı 0 Eksi
Sheep dedi: Oyun dosyalarına erişerek atacaksan GeForce NOW üzerinden oyun dosyalarına erişim yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Başka türlü atma yolu var mı? Türkçe yama için vs.
Sheep Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 3.485 Çözümler 10 29 Mayıs 2021 #5 leanbeefpatty dedi: Başka türlü atma yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Atöylede bulunan modlar kuruluyor. Onun harici olmuyor sanırım. Artı 1 Eksi
leanbeefpatty dedi: Başka türlü atma yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Atöylede bulunan modlar kuruluyor. Onun harici olmuyor sanırım.
leanbeefpatty Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2017 Mesajlar 1.920 29 Mayıs 2021 #6 Sheep dedi: Atöylede bulunan modlar kuruluyor. Onun harici olmuyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Ciddi misiniz? Beni çok çok mutlu ettiniz. Artı 0 Eksi
Sheep dedi: Atöylede bulunan modlar kuruluyor. Onun harici olmuyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Ciddi misiniz? Beni çok çok mutlu ettiniz.