GeForce Now CS:GO Yasağına Sebep Olur mu?

Arkadaşım, o kadar yzaıp çiziyorum sen havadan diyorsun ki "Yoo, akıyor."
Aktığı falan yok. Hayatında CSGO oynayıp oynamadığını bilmeden kim nasıl güvensin. Söylediklerinin altını doldur, ben orada aldığım değerleri ve deneyimimi yazdım. Sen de yap böyle bir şey.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben de 100MBPS SOL kullanıyorum, ama oyun rezil halde. Şimdi, neye dayanarak akıyor dedin? Saniyede 30 kare pek de akan bir deneyim sağlamıyor:D

Arkadaşım, o kadar yzaıp çiziyorum sen havadan diyorsun ki "Yoo, akıyor."
Aktığı falan yok. Hayatında CSGO oynayıp oynamadığını bilmeden kim nasıl güvensin. Söylediklerinin altını doldur, ben orada aldığım değerleri ve deneyimimi yazdım. Sen de yap böyle bir şey.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben de 100MBPS SOL kullanıyorum, ama oyun rezil halde. Şimdi, neye dayanarak akıyor dedin? Saniyede 30 kare pek de akan bir deneyim sağlamıyor:D

Hocam sizde sorun olabilir mi? Ben 10 Mbps ile oynuyorum ve 1080p 50-60 FPS oynayabiliyorum. Bazen 5-6 saniyelik mouse lag dışında da sorun çıkmıyor. O da nadir oluyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı