2 244012 Hectopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 3.677 Makaleler 7 Çözümler 9 15 Ağustos 2021 #1 Başka uygulamalarda hiç paket kaybı yaşamıyorum ve hızım da 50 megabit ama nedense burada böyle. Nedeni nedir?
Başka uygulamalarda hiç paket kaybı yaşamıyorum ve hızım da 50 megabit ama nedense burada böyle. Nedeni nedir?
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.217 Makaleler 1 Çözümler 62 15 Ağustos 2021 #2 Bu uygulamanın bir kere adam gibi ölçtüğünü görmek nasip olmadı. Tabii birkaç kere şansa doğru ölçse de neyse... Oyuna girdiğinizde performans nasıl? Uygulamanın ölçümlerde sık sık hata yaptığı oluyor, o yüzden çok takılmanızı tavsiye etmiyorum
Bu uygulamanın bir kere adam gibi ölçtüğünü görmek nasip olmadı. Tabii birkaç kere şansa doğru ölçse de neyse... Oyuna girdiğinizde performans nasıl? Uygulamanın ölçümlerde sık sık hata yaptığı oluyor, o yüzden çok takılmanızı tavsiye etmiyorum
4 466609 Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 2.697 Makaleler 3 Çözümler 26 15 Ağustos 2021 #3 244012 dedi: Başka uygulamalarda hiç paket kaybı yaşamıyorum ve hızım da 50 megabit ama nedense burada böyle. Nedeni nedir? Eki Görüntüle 1138461 Genişletmek için tıkla... Uygulamadan kaynaklı bir durum sizle alakası yok. Bence anlık düşüşleri veya hızın düştüğü zaman en fazla düştüğü yeri gösteriyor. Not: bende de aynısı oluyordu ama oyunda gayet iyi oynatıyordu.
244012 dedi: Başka uygulamalarda hiç paket kaybı yaşamıyorum ve hızım da 50 megabit ama nedense burada böyle. Nedeni nedir? Eki Görüntüle 1138461 Genişletmek için tıkla... Uygulamadan kaynaklı bir durum sizle alakası yok. Bence anlık düşüşleri veya hızın düştüğü zaman en fazla düştüğü yeri gösteriyor. Not: bende de aynısı oluyordu ama oyunda gayet iyi oynatıyordu.
MükreminT Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 1.536 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2021 #4 Oyundaki performans nasıl? Siz oyuna bakın, bu tam ölçüm yapamıyor. FPS yüksek mi? Görüntüde yırtılmalar oluyor mu? Gecikme var mı?
Oyundaki performans nasıl? Siz oyuna bakın, bu tam ölçüm yapamıyor. FPS yüksek mi? Görüntüde yırtılmalar oluyor mu? Gecikme var mı?