GeForce Now düşük hız ve paket kaybı

Bende de aynı sorun var senin ki gibi kötü değerler çıkıyor , ama 50 MBPS indirme 8 MBPS uploadım var. İnternet hızını özel de kaça ayarlıyorsunuz? Ben 50 yapınca hitman i rahat oynuyordum ama apex legends de kasma ve kötü deneyim For honor da ise sadece görüntü bozukluğu vardı. İlginç olanı hitman süperdi, oyundan oyuna değişiyor galiba.
50 bitrate evde başkaları da varsa sıkıntı oluyor. 75 Mbps olmadığı sürece gerek yok. 30-35 arası yeterli.
 
GeForce NOW aynı sorunu yaşıyorum ve konu üstünden yıl geçmiş bir cacık olmaz bu sistemden.
Merhaba, ben sistemime geri döndüm bu sebeple ihtiyacım kalmadı GAME+ yada GFN'e. Fakat en son ikisinde de sorun yaşamıyordum diye hatırlıyorum. Turkcell altyapısıında sunucular yetersizdi onlarıı geliştirdiler. Şuan bir sıkııntı olmaması lazım GAME+'ta.
 
Merhaba, ben sistemime geri döndüm bu sebeple ihtiyacım kalmadı GAME+ yada GFN'e. Fakat en son ikisinde de sorun yaşamıyordum diye hatırlıyorum. Turkcell altyapısıında sunucular yetersizdi onlarıı geliştirdiler. Şuan bir sıkııntı olmaması lazım GAME+'ta.
sistemden değil bizim internetten olmazmış onu farkettim.
 
75 Mbps TurkNet ile denediğim de pocket lose vs ortadan kalktı ancak oyununa göre görüntü hala kötü. MB Bannerlord'un görüntü kalitesi hala çok kötü orta seviye bir bilgisayarı olan ben bu oyunu görüntü bulanık olsa da oynarım ancak takılmalar çok sık özellikle sefer haritasında, bana tek faydası çok büyük savaşlarda donma çok çok az benim PC me göre. Basit ortamlar benim PC im den daha kötü diyebilirim. GFN 75 Mbps bir internetle bile oyununa göre performans veriyor. Merak eden varsa İstanbul da yaşıyorum VDSL altyapısı kullanıyorum.
 
75 Mbps TurkNet ile denediğim de pocket lose vs ortadan kalktı ancak oyununa göre görüntü hala kötü. MB Bannerlord'un görüntü kalitesi hala çok kötü orta seviye bir bilgisayarı olan ben bu oyunu görüntü bulanık olsa da oynarım ancak takılmalar çok sık özellikle sefer haritasında, bana tek faydası çok büyük savaşlarda donma çok çok az benim PC'me göre. Basit ortamlar benim PC imden daha kötü diyebilirim. GFN 75 Mbps bir internetle bile oyununa göre performans veriyor. Merak eden varsa İstanbul da yaşıyorum VDSL altyapısı kullanıyorum.

Katılıyorum BF5'te sağdaki uyarılardan anlaşılıyor internetim stabil değil fakat bazı zamanlar paket kayıpsız olduğunda BF5'e geçip test ettim. Oyunun sanırım serverlara optimizasyonu iyi değil çünkü sağda çıkan Battlefield framedrop uyarıları gibi gibi uyarılar çıkıyor. Ve sistem çok çekirdekli olmasına rağmen CPU'ya yük bindiren oyunlarda takılmalar artıyor.
 
Merhaba, ben sistemime geri döndüm bu sebeple ihtiyacım kalmadı GAME+'ya da GFN'e. Fakat en son ikisinde de sorun yaşamıyordum diye hatırlıyorum. Turkcell altyapısıında sunucular yetersizdi onlarıı geliştirdiler. Şu an bir sıkııntı olmaması lazım GAME+'ta.

Kendi kendine mi çözülmüştü?
 

Geri
Yukarı