Oyun GeForce NOW EU/US 6 aylık premium 30 dolar

Hocam seçtim ama hata veriyor. Siz nasıl yaptınız ödeme kısmını anlatsanız yeterli? Vpn nerde açtınız, nerde kapattınız.
Tarayıcıyı daha açmadan VPN'i seçip devam edin. VPN, ABD'ye bağlı olsun. Bu konuda ilk mesajımda rehber attım. O rehberde bölgeyi TR seçip devam ettim. TR'deki adresimi ve TR'de geçerli olan banka/kredi kartımı (Mastercard kullandım) kullanarak satın alımı gerçekleştirdim. Kartınızın yurt dışı harcamaları kapalı olabilir, VPN ABD'ye bağlı olmayabilir. Bunları kontrol etmelisiniz. Şayet, yine gerçekleşmiyorsa yazın lütfen.

Hocam tamam teşekkürler satın alabildim. Bir şey daha soracağım geforce now indirip mi kullanayım yoksa tarayıcıda vpn açıkken mi kullanmak lazım?

@Apeironn güle güle kullanın. Uygulamadan oynayın. Sitesinde bile, uygulama daha optimize ve daha verimli der. Uygulama hem çok pratik hem de performanslı.
Hocam sağolun ama oyunlar yüksek ping değerinden dolayı açılmıyor, sizde böyle bir şey oluyor mu? Vpn ile Amerika'ya bağlıyorum ama ping çok yine.

Hocam sağolun ama oyunlar yüksek ping değerinden dolayı açılmıyor, sizde böyle bir şey oluyor mu? VPN ile Amerika'ya bağlıyorum ama ping çok yine.
Rica ederim. Hocam VPN'i başta sadece açın, yine de kırmızı ile uyarı verecek. Orada "yine de devam et" seçeneği var. Siz ona basıp devam edin.

Bir de GFN, sunucu seçmeye izin veriyor. Direkt EU Central seçebilirsiniz. Almanya Frankfurt sunucusu bize en iyi performans sunan yer. Ayarlarda sunucu sekmesi bölümünde yer alıyor.

Elle seçtikten sonra yine de ağı analiz edecek kendisi. Siz orada bu kırmızı hata ile ağ bağlantınız kötü dese bile dediğim gibi "yine de devam et" seçeneğine tıklamanız yeterli. Sonrasında oyuna bağlandığınızda VPN'i kapalı hâle getirip oyuna devam edebilirsiniz.

Bir de ikinci paragrafta bahsettiğim sunucu seçme ayarını yaparken VPN'in açık kalmasına gerek yok. Sadece oyunu başlatırken açıp tutup, girdikten hemen sonra kapatabilirsiniz.

Hocam dediklerinizi doom eternal oyununda denedim bağlanıyor oyuna ama yüklenmeden ağ bağlantısı sebebiyle oyun kapatılıyor diyor. Her oyunda aynı maalesef ki.

Hocam dediklerinizi doom eternal oyununda denedim bağlanıyor oyuna ama yüklenmeden ağ bağlantısı sebebiyle oyun kapatılıyor diyor. Her oyunda aynı maalesef ki.
Hocam bir de tarayıcıdan girip dener misiniz? VPN'i aynı şekilde kullanın. Yeni aklıma geldi. Bir de VPN'i artık ABD yapmanıza gerek yok. Almanya kalsın mümkünse. GFN, ağ performansı için minimum gereksinim istiyor. Ona takılıyorsunuz muhtemelen. Bu en son dediğimi bir tarayıcıda bir de uygulamada deneyin. Bir de ethernet kablosu ile bağlanma imkânınız varsa çok iyi olur.

Maalesef tarayıcıdan da aynı oluyor hocam.

Maalesef tarayıcıdan da aynı oluyor hocam.
Hocam ben oyuna girerken Kaspersky VPN ile Almanya seçiyorum. Sonra yükleniyor kısmında hemencecik kapatıyorum. Kablosuzda bağlanıyorken bile sarı uyarı verip yine de devam et diyordum.

Kötü ağ bağlantısına göre interneti düzelt gibi bir seçenek var. Önce onu aktif edin. Orada ayrıca L4S ayarı da var. Size zahmet onu da aktif edip deneyebilir misiniz? Bağlantınız yeterlidir muhtemelen ama bana yine de internetinizin kaç Mbps olduğunu yazabilir misiniz?
Bu da başka bir video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…