GeForce NOW Fortnite nasıl 4:3 yapılır?

Merhaba arkadaşlar GeForce NOW'dan Fortnite oynuyorum. Çözünürlüğümü 4:3 yapmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim? Veya yapabilir miyim?

Eğer bir şekilde NVIDIA Control paneli açabilirseniz yapabilirsiniz. Biraz araştırdım ancak bununla alakalı bir şey bulamadım

Oyun veya Epic gamesten başka bir şey çalıştırınca oturum otomatik sonlanıyor.

Eskiden Google Chroma hatta bilgisayarın disklerine kadar girebiliyordunuz. Şu anki sistemi bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar GeForce NOW'dan Fortnite oynuyorum. Çözünürlüğümü 4:3 yapmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim? Veya yapabilir miyim?

Dostum kendi bilgisayarının çözünürlüğünü 4:3 yapıp GeForce NOW da oyuna girip dener misin?. başka bir çözüm yolu gelmiyor aklıma. 4:3 olarak da 1280x882 veya 1440x1080 yapabilirsin bunlar tam ekran çözünürlükleri

Eskiden Google Chroma hatta bilgisayarın disklerine kadar girebiliyordunuz. Şu anki sistemi bilmiyorum.

Dostum kendi bilgisayarının çözünürlüğünü 4:3 yapıp GeForce NOW da oyuna girip dener misin? Başka bir çözüm yolu gelmiyor aklıma. 4:3 olarak da 1280x882 veya 1440x1080 yapabilirsin bunlar tam ekran çözünürlükleri.

Evet denedim fakat alt ve üstlerde siyahliklar oluşuyor.

Evet denedim fakat alt ve üstlerde siyahliklar oluşuyor.
Bu da senin geforce now da 16:9 bir görüntü aldığından kaynaklanıyor. Maalesef buna bir çözüm bulamayız

Yani senin ekranın 4:3 ama geforce now sana 16:9 görüntü sağlandığında kaynaklanıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı