Rexandor Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 611 Çözümler 4 28 Aralık 2022 #21 Salih METİN dedi: Oyundayken VPN'i kapayın. Gecikmeyi azaltırsınız. Genişletmek için tıkla... Kapalı hocam zaten.
Salih METİN dedi: Oyundayken VPN'i kapayın. Gecikmeyi azaltırsınız. Genişletmek için tıkla... Kapalı hocam zaten.
lastdarkwave Hectopat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 1.227 Çözümler 10 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri MSI B550M PRO VDH / R5 5600 / RX 470 / 16 GB DDR4 RAM / 512GB SSD + 1TB HDD / MSI MAG A600DN 600W 80+ PSU Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 28 Aralık 2022 #22 Rexandor dedi: Hangi ülkeye bağlanmamı önerirsiniz? Bir de hocam bu hesabı hangi mail sitesini kullanarak yaptınız deneme sürümü bitince bende oradan yapayım. Genişletmek için tıkla... TempMail org sitesinden yaptım. Ben çoğunlukla Andorra ülkesini kullanıyorum kasmadan kullanıyorum. Salih METİN dedi: Oyundayken VPN'i kapayın. Gecikmeyi azaltırsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam 1.5 yıllık kullanıcıyım. VPN kapansa dahi internet hızını ilk başta düşük aldığı için görüntü kalitesinde ve gecikmede sorun oluyor bu yüzden en iyi VPN'ler kullanmak daha sağlıklı.
Rexandor dedi: Hangi ülkeye bağlanmamı önerirsiniz? Bir de hocam bu hesabı hangi mail sitesini kullanarak yaptınız deneme sürümü bitince bende oradan yapayım. Genişletmek için tıkla... TempMail org sitesinden yaptım. Ben çoğunlukla Andorra ülkesini kullanıyorum kasmadan kullanıyorum. Salih METİN dedi: Oyundayken VPN'i kapayın. Gecikmeyi azaltırsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam 1.5 yıllık kullanıcıyım. VPN kapansa dahi internet hızını ilk başta düşük aldığı için görüntü kalitesinde ve gecikmede sorun oluyor bu yüzden en iyi VPN'ler kullanmak daha sağlıklı.
Rexandor Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 611 Çözümler 4 28 Aralık 2022 #23 lastdarkwave dedi: Tempmail org sitesinden yaptım. Ben çoğunlukla Andorra ülkesini kullanıyorum kasmadan kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bende oradan yaptım kabul etmedi. Verdiği e-postanın sonu böyle: @irebah.com E-postayı değiştir dediğimde ise değişmiyor.
lastdarkwave dedi: Tempmail org sitesinden yaptım. Ben çoğunlukla Andorra ülkesini kullanıyorum kasmadan kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bende oradan yaptım kabul etmedi. Verdiği e-postanın sonu böyle: @irebah.com E-postayı değiştir dediğimde ise değişmiyor.
lastdarkwave Hectopat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 1.227 Çözümler 10 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri MSI B550M PRO VDH / R5 5600 / RX 470 / 16 GB DDR4 RAM / 512GB SSD + 1TB HDD / MSI MAG A600DN 600W 80+ PSU Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 28 Aralık 2022 #24 Rexandor dedi: Hocam bende oradan yaptım kabul etmedi. Verdiği e-postanın sonu böyle: @irebah.com Genişletmek için tıkla... Şans hocam. İsterseniz her bittiğinde bana haber verirseniz yardımcı olabilirim.
Rexandor dedi: Hocam bende oradan yaptım kabul etmedi. Verdiği e-postanın sonu böyle: @irebah.com Genişletmek için tıkla... Şans hocam. İsterseniz her bittiğinde bana haber verirseniz yardımcı olabilirim.
Rexandor Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 611 Çözümler 4 28 Aralık 2022 #25 lastdarkwave dedi: Şans hocam. İsterseniz her bittiğinde bana haber verirseniz yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam ben bir uğraşayım da olmadı öyle yaparız. Hocam VPN ile 30Mbps civarı geldi tekrardan çok teşekkür ederim.
lastdarkwave dedi: Şans hocam. İsterseniz her bittiğinde bana haber verirseniz yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam ben bir uğraşayım da olmadı öyle yaparız. Hocam VPN ile 30Mbps civarı geldi tekrardan çok teşekkür ederim.
lastdarkwave Hectopat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 1.227 Çözümler 10 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri MSI B550M PRO VDH / R5 5600 / RX 470 / 16 GB DDR4 RAM / 512GB SSD + 1TB HDD / MSI MAG A600DN 600W 80+ PSU Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 28 Aralık 2022 #26 Rexandor dedi: Tamamdır hocam ben bir uğraşayım da olmadı öyle yaparız. Hocam VPN ile 30Mbps civarı geldi tekrardan çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim ve İyi eğlenmeler dilerim.
Rexandor dedi: Tamamdır hocam ben bir uğraşayım da olmadı öyle yaparız. Hocam VPN ile 30Mbps civarı geldi tekrardan çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim ve İyi eğlenmeler dilerim.
Rexandor Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 611 Çözümler 4 29 Aralık 2022 #27 FPS oyunla alakalı ya. AC Unity Ultra grafiklerde 100 FPS verirken, Hell Let Loose 30 FPS veriyor. GTX 1080 yetmiyor.
FPS oyunla alakalı ya. AC Unity Ultra grafiklerde 100 FPS verirken, Hell Let Loose 30 FPS veriyor. GTX 1080 yetmiyor.
lastdarkwave Hectopat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 1.227 Çözümler 10 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri MSI B550M PRO VDH / R5 5600 / RX 470 / 16 GB DDR4 RAM / 512GB SSD + 1TB HDD / MSI MAG A600DN 600W 80+ PSU Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 29 Aralık 2022 #28 Rexandor dedi: FPS oyunla alakalı ya. AC Unity Ultra grafiklerde 100 FPS verirken, Hell Let Loose 30 FPS veriyor. GTX 1080 yetmiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam sistem yükseltin . Yani kısaca premium gerek demek
Rexandor dedi: FPS oyunla alakalı ya. AC Unity Ultra grafiklerde 100 FPS verirken, Hell Let Loose 30 FPS veriyor. GTX 1080 yetmiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam sistem yükseltin . Yani kısaca premium gerek demek