GeForce NOW FPS düşüklüğü

ucserin

Kilopat
Witcher 3 yeni güncellemesi oynamak için tekrar GeForce NOW üyeliği satın aldım. Sabit 50 Mbps internetim var. İnternette bir sıkıntı yok fakat oyunu yüksek ayarlara çekince veya RTX açınca FPS düşüyor. Neden olabilir?

Kullanan bir arkadaşım grafik kalitesini ne kadar arttırırsan doğru orantılı olarak internet ihtiyacının da arttığını söylemişti. 50 Mbps belki yetmiyor olabilir. Ben de arkadaşımdan duyduğum kadarını biliyorum.

Witcher 3 yeni güncellemesi oynamak için tekrar GeForce NOW üyeliği satın aldım. Sabit 50 Mbps internetim var. İnternette bir sıkıntı yok fakat oyunu yüksek ayarlara çekince veya RTX açınca FPS düşüyor. Neden olabilir?

100 Mbps internetim var hiçbir kopma vs. yaşamıyorum her şey stabil. Oyunu en yükseğe çektiğim zaman 30 FPS'de takılıyor sanırım oyun çok ağır kalıyor grafik olarak GeForce NOW'a.

Şahsen tecrübe ettiğim kadarıyla, yazın staj yaparken ne kadar uğraşırsam uğraşayım düzgün bir ekran kartlı sisteme bağlanamadım geforce now üzerinden. Witcheri oynamaya çalışmıştım ben de, orta ayarlarda 40-50 fps alıyordum. Genelde 1660 veya 2060 lı bir sistem veriyordu bana. O yüzden yayıncılara özel, statik tanımlanmış hesap açtıklarını düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı