Vegeta9 Hectopat Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 59 16 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar GeForce Now GAME+ geldi. Biliyorsunuz, şimdi Premium 3 ay bedava olacak mı eskisi gibi Türkiye'de? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Şubat 2021
Arkadaşlar GeForce Now GAME+ geldi. Biliyorsunuz, şimdi Premium 3 ay bedava olacak mı eskisi gibi Türkiye'de?
A alazzz Femtopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #2 Kesin değil diye biliyorum çünkü internetten araştırdığıma göre öyle bir şey yazmıyordu.
shocktroop Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 3.145 Makaleler 26 Çözümler 3 Yer Trabzon 16 Şubat 2021 #3 Vegeta9 dedi: Arkadaşlar GeForce Now GAME+ geldi. Biliyorsunuz, şimdi Premium 3 ay bedava olacak mı eskisi gibi Türkiye'de? Genişletmek için tıkla... Hayır. Adamlar yeterince zarara girdi zaten Türkler ile. Eskiden 2 tane sanal kartla ile fena zarara sokmuştum adamları şimdi bunu zamanında bilmem kaç Türkün yaptığını düşün...
Vegeta9 dedi: Arkadaşlar GeForce Now GAME+ geldi. Biliyorsunuz, şimdi Premium 3 ay bedava olacak mı eskisi gibi Türkiye'de? Genişletmek için tıkla... Hayır. Adamlar yeterince zarara girdi zaten Türkler ile. Eskiden 2 tane sanal kartla ile fena zarara sokmuştum adamları şimdi bunu zamanında bilmem kaç Türkün yaptığını düşün...