uhtredragnarsson Hectopat Katılım 24 Ağustos 2019 Mesajlar 120 9 Şubat 2021 #1 Bildiğiniz gibi GeForce Now Türkiye'ye geldi, peki biz bu oyunları Türkçe olarak oynayabilecek miyiz? Arayüzler falan Türkçe olacak mı?
Bildiğiniz gibi GeForce Now Türkiye'ye geldi, peki biz bu oyunları Türkçe olarak oynayabilecek miyiz? Arayüzler falan Türkçe olacak mı?
3 371129 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 3.799 Makaleler 9 Çözümler 12 9 Şubat 2021 #2 Yok artık. Yüzlerce oyuna nasıl bir anda Türkçe yama getirsinler?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 9 Şubat 2021 #3 Oyun destekliyorsa olabilir. Oyunda yoksa olmaz. Platformda ne ise o.
F F16C Decapat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 2.150 Makaleler 2 Çözümler 12 9 Şubat 2021 #4 Oyunun kendisinde Türkçe varsa olur. Oyunlarda bir değişiklik olmaz.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.271 Makaleler 3 Çözümler 197 9 Şubat 2021 #5 Oyunun dili neyse o, GeForce Now uzaktan kullandığın bir bilgisayar sadece.
erdowajk Hectopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 610 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #6 Recep Baltaş dedi: Oyun destekliyorsa olabilir. Oyunda yoksa olmaz. Platformda ne ise o. Genişletmek için tıkla... Türkçe yama kuramayacağız yani. @371129 o anlamda demedim kurup kuramayacığımızı sordum.
Recep Baltaş dedi: Oyun destekliyorsa olabilir. Oyunda yoksa olmaz. Platformda ne ise o. Genişletmek için tıkla... Türkçe yama kuramayacağız yani. @371129 o anlamda demedim kurup kuramayacığımızı sordum.
uhtredragnarsson Hectopat Katılım 24 Ağustos 2019 Mesajlar 120 9 Şubat 2021 #7 F16C dedi: Oyunun kendisinde Türkçe varsa olur. Oyunlarda bir değişiklik olmaz. Genişletmek için tıkla... Recep Baltaş dedi: Oyun destekliyorsa olabilir. Oyunda yoksa olmaz. Platformda ne ise o. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, ben de bunu sordum zaten, iyi forumlar. 371129 dedi: Yok artık. Yüzlerce oyuna nasıl bir anda Türkçe yama getirsinler? Genişletmek için tıkla... Demek istediğim bu değildi, tüm oyunlar türkçe olacak mı demedim.
F16C dedi: Oyunun kendisinde Türkçe varsa olur. Oyunlarda bir değişiklik olmaz. Genişletmek için tıkla... Recep Baltaş dedi: Oyun destekliyorsa olabilir. Oyunda yoksa olmaz. Platformda ne ise o. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, ben de bunu sordum zaten, iyi forumlar. 371129 dedi: Yok artık. Yüzlerce oyuna nasıl bir anda Türkçe yama getirsinler? Genişletmek için tıkla... Demek istediğim bu değildi, tüm oyunlar türkçe olacak mı demedim.
3 371129 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 3.799 Makaleler 9 Çözümler 12 9 Şubat 2021 #8 erdowajk dedi: Türkçe yama kuramayacağız yani. Genişletmek için tıkla... Bence kurabiliriz ya. GFN'yi sadece bilgisayar gibi düşün. Dosyaları bizde sonuçta.
erdowajk dedi: Türkçe yama kuramayacağız yani. Genişletmek için tıkla... Bence kurabiliriz ya. GFN'yi sadece bilgisayar gibi düşün. Dosyaları bizde sonuçta.
uhtredragnarsson Hectopat Katılım 24 Ağustos 2019 Mesajlar 120 9 Şubat 2021 #9 erdowajk dedi: Türkçe yama kuramayacağız yani. Genişletmek için tıkla... En azından bir tık rahat oynayacağız, bu yeter. 371129 dedi: Bence kurabiliriz ya. GFN'yi sadece bilgisayar gibi düşün. Dosyaları bizde sonuçta. Genişletmek için tıkla... Dosyaları normalde değiştirilebiliyordu diye biliyorum, ancak bunun önüne geçtiler değiştirilmiyor.
erdowajk dedi: Türkçe yama kuramayacağız yani. Genişletmek için tıkla... En azından bir tık rahat oynayacağız, bu yeter. 371129 dedi: Bence kurabiliriz ya. GFN'yi sadece bilgisayar gibi düşün. Dosyaları bizde sonuçta. Genişletmek için tıkla... Dosyaları normalde değiştirilebiliyordu diye biliyorum, ancak bunun önüne geçtiler değiştirilmiyor.
326001 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.931 Makaleler 4 Çözümler 101 9 Şubat 2021 #10 Platform yamaları kendi yapmıyor hocam. Oyun destekliyorsa olur. Sunucunun buraya açılması Türkçe yama yapacakları anlamına gelmiyor maalesef.
Platform yamaları kendi yapmıyor hocam. Oyun destekliyorsa olur. Sunucunun buraya açılması Türkçe yama yapacakları anlamına gelmiyor maalesef.