E eefeozer Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #1 GeForce Now'a girmeye çalıştığımda fotoğraftaki sorun ile karşılaşıyorum. Bir türlü nasıl çözmem gerektiğini bulamadım. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 6,7 KB · Görüntüleme: 94
GeForce Now'a girmeye çalıştığımda fotoğraftaki sorun ile karşılaşıyorum. Bir türlü nasıl çözmem gerektiğini bulamadım.
kuanbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.686 Makaleler 2 Çözümler 20 10 Ocak 2021 #2 İşletim sistemi xp mi? Belki sürüm eski diye çalışmıyor olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS E eefeozer Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #3 teknolojiadam dedi: İşletim sistemi xp mi? Belki sürüm eski diye çalışmıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... sistemim windows 7 ve sistemimi karşılıyor Artı 0 Eksi
teknolojiadam dedi: İşletim sistemi xp mi? Belki sürüm eski diye çalışmıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... sistemim windows 7 ve sistemimi karşılıyor
kuanbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.686 Makaleler 2 Çözümler 20 10 Ocak 2021 #4 eefeozer dedi: Sistemim Windows 7 ve sistemimi karşılıyor. Genişletmek için tıkla... Bu hata Windows sürümünüzle alakalı sanırım hatanızı araştırdım. Sadece Windows 7 üzerinde var gibi YouTube'a yazarak çözüme ulaşabilirsiniz. Artı 0 Eksi
eefeozer dedi: Sistemim Windows 7 ve sistemimi karşılıyor. Genişletmek için tıkla... Bu hata Windows sürümünüzle alakalı sanırım hatanızı araştırdım. Sadece Windows 7 üzerinde var gibi YouTube'a yazarak çözüme ulaşabilirsiniz.
KS KS E eefeozer Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #5 teknolojiadam dedi: Bu hata Windows sürümünüzle alakalı sanırım hatanızı araştırdım. Sadece Windows 7 üzerinde var gibi YouTube'a yazarak çözüme ulaşabilirvideol Genişletmek için tıkla... videolardan hiçbir çözüme ulaşamadım Artı 0 Eksi
teknolojiadam dedi: Bu hata Windows sürümünüzle alakalı sanırım hatanızı araştırdım. Sadece Windows 7 üzerinde var gibi YouTube'a yazarak çözüme ulaşabilirvideol Genişletmek için tıkla... videolardan hiçbir çözüme ulaşamadım