GeForce NOW güncelleme ekranında kalıyor

readee

Hectopat
GeForce NOW'a girdiğimde resimde gözüktüğü gibi version 2.0.28.136 güncellemesi gelmiş, güncellemeyi yüklemek için yeniden başlata basıyorum ama GeForce NOW güncelleme gerektiriyor ekranında takılı kalıyor. Uygulamayı silip yeniden indirip yükledim ama sonuç aynı. Nasıl düzeltilir bu?

Geforce Now Sorun.png

Yeni gelen güncelleme berbat, program çok buglu çok yavaş sunucu değiştiremedim arayüz çalışmıyor artık bir önceki sürüm daha stabildi.

Yeni gelen güncelleme berbat, program çok buglu çok yavaş sunucu değiştiremedim arayüz çalışmıyor artık bir önceki sürüm daha stabildi.

Benim internet hızım 75 Mbps GeForce NOW'da test yaptığımda 14 ms gecikme, kare kaybı 0 olmasına rağmen oyuna girdiğimde sürekli oyun donuyor, görüntü çamurlaşmaya başlıyor. Parasını verdiğim halde böyle sorunlar çıkıyor üyeliğim bitsin zaten bir daha kullanmam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı