salih6035 Centipat Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2024 #1 GeForce NOW hesabıma girmeye çalışınca böyle bir hata alıyorum çözümü nedir? Hesabımı yeni oluşturdum şu ana kadar hiç giremedim.
GeForce NOW hesabıma girmeye çalışınca böyle bir hata alıyorum çözümü nedir? Hesabımı yeni oluşturdum şu ana kadar hiç giremedim.
Physchopath Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 3.399 Çözümler 45 Yer Menzoberranzan 21 Mart 2024 #2 Global Nvidia sunucularına mı giriş yapmaya çalışıyorsun yoksa Game+'a mı?
salih6035 Centipat Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2024 #3 Global sunucu galiba GAME+ satın almadım
Physchopath Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 3.399 Çözümler 45 Yer Menzoberranzan 21 Mart 2024 #4 salih6035 dedi: Global sunucu galiba GAME+ satın almadım. Genişletmek için tıkla... Hesap açarken NVIDIA seçeneğiyle ilerlediysen global hesap açmışsın demektir sol en altta çark var oradan sağlayıcı değiştir deyip NVIDIA seçeneğini seç. İmzamda bu konu ile ilgili bir rehber mevcut daha detaylı yardım almak istersen oraya göz at.
salih6035 dedi: Global sunucu galiba GAME+ satın almadım. Genişletmek için tıkla... Hesap açarken NVIDIA seçeneğiyle ilerlediysen global hesap açmışsın demektir sol en altta çark var oradan sağlayıcı değiştir deyip NVIDIA seçeneğini seç. İmzamda bu konu ile ilgili bir rehber mevcut daha detaylı yardım almak istersen oraya göz at.