Çözüldü GeForce NOW için 24 Mbps internet yeterli olur mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

333365

Yottapat!
Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz!
Makaleler
65
Arkadaşlar merhabalar, GeForce NOW için 24 Mbps internet yeterli oluyor mu? Hız testi sonuçlarını atayım:

1648552466157.png

@The Technologist genellikle 20-25 arası gidip geliyor. Bunun bir de ayarları varmış sanırım. Kaç çözünürlükte oynayabilirim?

Arkadaşlar merhabalar, GeForce NOW için 24 Mbps internet yeterli oluyor mu? Hız testi sonuçlarını atayım:

Eki Görüntüle 1345270

Avrupa için yetmiyor pikselleşiyor çoğunlukla, Türkiye sunucularında oynarsanız gayet yeterli bence. (ikisini de test ettim Avrupa sunucuları ciddi kalite kaybediyor 24Mbps de.)

@Hououin Kyouma anlıyorum. Normalde oyun olarak Rocket League oynuyorum, şu günlerde kasmaya başladı. Onun için almayı düşünüyorum, sanırım sorun çıkmaz.
@Justosious hocam Avrupa sunucusu ile Türkiye sunucusu arasında bir fark var mı?

@Hououin Kyouma aslında kasmasının sebebi bilgisayarla alakalı bir problem sanırım. Normalde kasmazdı. Onun dışında bizim bilader ve abim de oyun için kullanır ara sıra. Aylığı 62 TL'ye falan geliyor, 6 aylık almayı düşünüyorum.

@Hououin Kyouma anlıyorum. Normalde oyun olarak Rocket League oynuyorum, şu günlerde kasmaya başladı. Onun için almayı düşünüyorum, sanırım sorun çıkmaz.
@Justosious hocam Avrupa sunucusu ile Türkiye sunucusu arasında bir fark var mı?

Avrupa sunucuları çok uzak Almanya'ya da Fransa olması lazım, 24Mbps yetmiyor, testlerde bile yetmiyor falan diyor oynarken de görüntü aşırı kalite kaybında gidiyor bir de Türkiye ile Avrupa arasında biraz oyun farkı var diye biliyorum. Türkiye sunucusu ilk çıktığında Recep Baltaş tarafından key verilmişti bana oradan baktığımda fazla bir oyun yoktu başlangıçta :) şimdi eklemişler bayağı. Kısaca tek fark, oyunlar biraz daha az galiba bir de hız olarak TR daha iyi şu an. Sunucu yakın nasıl olsa. Ayrıca pinginiz çok yüksek Speedtest'te.

@Justosious hocam oyun listesi bayağı geniş. Popüler oyunlar kesinlikle var, onun dışında eski oyunlardan bile gördüm :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı