GeForce Now için gerekli olan internet bağlantısı ne kadar olmalı?

mesela 8mbps internet ile kaç ping ve kaç fps alırım LOL için diyorum tahmince 50 fps 40-100 ms alırım diyorum
konuyu hortlatayım ama olsun fps ile internet hızının alakası yok karşı tarafta nvidia tesla,titan vs. kartlar kullanılıyor sen düşün artık 24gb bellekli ekran kartı sistemde kaç fps alırsın 8mbps ile hiç girme o işe bitrate çok düşük olur ve 8mbps netten hayır gelmez ms değeride çok yüksek olur 8mbps lik düşük bir paket olduğu için paket kaybıda olur ekstra evde diğer kullanıcılar da var 144p oyun deneyimi olur bence girişme grenleme çok fazla olur ben önceden 8mbps net ile denedim o zaman çok kötü pc vardı 1 ay kadar oynadım idare olsun diye ama kötü şuan 35mbps net var hala kötü ama Allaha şükük her oyunu ultrada açacak net var ama oyun pek oynamıyorum oyun için her haltı yemeye değmez ben geforce now da zaman kayıp edeceğime çalışırım.
 
Benim 7 megabit internettim var ama oynayabilir miyim bilmiyorum. Sistemim zaten iyi ama benim laptop Ryzen5 3500U var, Vega 8 grafik var, 8 GB RAM var ama grafik kartım paylaşımlı olduğu için GTA 5'te 60 FPS Fortnite'ta 60 FPS Valorant'ta 90 FPS alan sistem Hyper scape falan açmıyor ama interneti me de güvenmiyorum ama üst sokağımda ablam yaşıyor bol bol gidiyorum orada 15 MB internet var 5gh oynayabilir miyim?
 
4 Mbps'dan daha düşük internetle oynanıyor, en azından kağıt üstünde. 144-480p arası bir kalitede ama açıyor işte. Azerbaycan'ın en uç noktalarının birinden Rus Server'e bağlandığımı düşünürsek 8 Mbps internetle şansınızı deneyin bence.
 

Geri
Yukarı