GeForce NOW ile RTX ve Ultra grafik vs normal PC orta grafik

Said Teceren

Hectopat
Başlıkta belirttiğim soru iyi bir internetle ikisinde de 1080p olmakla beraber Online oyunları içermemektedir.(Online oyunlarda GeForce NOW'dan herkesin bağlandığı oyun server'ına bağlanıldığı için Single-Player'daki gibi grafik ve gecikme anlamında pek verimli bir sonuç alınamıyor bana göre.)
Metro Exodus, Shadow of the Tomb Raider, Control, Hitman 3 ve diğer çoğu Single-Player oyunlardaki grafikler, detaylar, keskinlikler, dokular, gölgeler konusundaki görüşleriniz nedir?
FPS düşmesi ve gecikme gibi konularına girmiyorum çünkü çoğu Single-Player oyunda GeForce NOW bunu halletti çok şükür.
Şimdiden herkese teşekkürler.

Başlıkta belirttiğim soru iyi bir internetle ikisinde de 1080p olmakla beraber Online oyunları içermemektedir.(Online oyunlarda GeForce NOW'dan herkesin bağlandığı oyun server'ına bağlanıldığı için Single-Player'daki gibi grafik ve gecikme anlamında pek verimli bir sonuç alınamıyor bana göre.)
Metro Exodus, Shadow of the Tomb Raider, Control, Hitman 3 ve diğer çoğu Single-Player oyunlardaki grafikler, detaylar, keskinlikler, dokular, gölgeler konusundaki görüşleriniz nedir?
FPS düşmesi ve gecikme gibi konularına girmiyorum çünkü çoğu Single-Player oyunda GeForce NOW bunu halletti çok şükür.
Şimdiden herkese teşekkürler.
Herkes için geçerli mi bilmiyorum 35 Mbps internet ile 1920x1080 60 FPS oynarken görüntü kötü geliyor bana.

BF5, R6 Siege ve bazen COD oynuyorum. 144 HZ ile akıcılığa alıştım. OBS ile 80000 bitrate ile kayıt alıyorum bazen. 60000 ve 40000 bitrate ile de kayıt alıyorum. Aldığım kayıtlarını izleyince hiçbir kaydın oynarken gördüğüm kadar kaliteli olmadığını gördüm. Nvidia'nın algoritması ile nasıl bir görsel verdiğini denemedim ama tahminim ekran kartının oyun oynarken monitöre verdiği kalitenin yanına yaklaşamaz diye düşünüyorum. Tamam ayarlar ultrada olabilir ama internet bant genişliği yüzünden kalite düşüşü kaçınılmaz bence.

BF5, R6 Siege ve bazen CoD oynuyorum. 144 Hz ile akıcılığa alıştım. OBS ile 80000 bitrate ile kayıt alıyorum bazen. 60000 ve 40000 bitrate ile de kayıt alıyorum. Aldığım kayıtlarını izleyince hiçbir kaydın oynarken gördüğüm kadar kaliteli olmadığını gördüm. NVIDIA'nın algoritması ile nasıl bir görsel verdiğini denemedim ama tahminim ekran kartının oyun oynarken monitöre verdiği kalitenin yanına yaklaşamaz diye düşünüyorum. Tamam ayarlar Ultra'da olabilir ama internet bant genişliği yüzünden kalite düşüşü kaçınılmaz bence.

Dediğiniz şeyleri anlıyorum ama konu buna yonelik degil yukarida belirttigim gibi Single-Player oyunlara yönelik, yine de sağ olun.
Tekrardan hatırlatma: GeForce NOW Premium'da RTX Ultra grafiklerle yüksek donanımlı Single-Player oyunları kastediyorum normal PC'de ise orta grafiklerde RTX kapalı olacak şekilde olacak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı