GeForce NOW kendini kapatıyor

bartu pusat

Picopat
Katılım
17 Ocak 2022
Mesajlar
242
Makaleler
1
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba, bugün Windows 7'den Windows 10'a format atıp ilk defa geçtim. Ben öyle çok uygulama kullanan birisi değilim bu yüzden GeForce NOW ve Discord yükledim Discord'da bir sıkıntı çıkmadı fakat GeForce NOW'da oyun açtığım zaman yükleniyorun tam sonuna doğru donup kendisini kapatıyor çözümü var mıdır? Yoksa Windows 7'ye geri mi dönmeliyim ya da Windows 8.1 falan mı kurmalıyım? Bilmiyorum. Windows 10'da kal diyebilirsiniz ama yeni bir bilgisayar alana kadar 10'a geçmeyi düşünmüyorum.
Sizce ne yapmalıyım çözümü bilen söyleyebilir mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam hem onboard görüntü bağdaştırıcı var ve bu sistemin raminden yiyor. İşlemci yeterli ancak 4 GB RAM çok yetersiz sistem çok takılır. Ayrıca SSD yoksa Windows 10'dan uzak durun derim. Windows 8.1 Single Language daha iyi bir tercih olacaktır.
Kapanmanın nedeni Windows 10 olabilir. Eski sistemlerde uyuşmazlık çok oluyor.
 
Benim kendi tavsiyem cihazda çok uygulama yok dediğiniz için söylüyorum.
Windows 8.1'i sisteme formatla karışık kurun.
GeForce NOW'u indirin. Masaüstü kısayoluna sağ tıklayıp uyumluluk modunu Windows XP service pack 3'ü seçin. Sonra yönetici olarak çalıştır seçeneğini işaretleyin. Uygulamaya girip ayarlar kısmından özel seçeneğini seçin. Oradan hız seçeneğini otomatiğe alın. Diğer ayarları kendinize göre ayarlayıp oyuna giriş yapın. Ethernet kablosu ile bağlanmanızı ve mümkünse internete kimsenin bağlanmamasını tavsiye ederim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı