Saitama_Hironi Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 245 Çözümler 1 21 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar bir video da GeForce NOW kütüphanesine Steam uygulamasını ekleyen birini gördüm bunun nasıl yapıldığını bilen var mı?
Arkadaşlar bir video da GeForce NOW kütüphanesine Steam uygulamasını ekleyen birini gördüm bunun nasıl yapıldığını bilen var mı?
Hiroo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 3.104 Çözümler 7 21 Ağustos 2021 #2 Saitama_Hironi dedi: Eki Görüntüle 1144354 Arkadaşlar bir video da GeForce NOW kütüphanesine Steam uygulamasını ekleyen birini gördüm bunun nasıl yapıldığını bilen var mı? Genişletmek için tıkla... O video yaklaşık 12 ay önce çıkmıştır. Eskiden o uygulama vardı fakat kalktı. Hiçbir şekilde GeForce NOW ile desteklenmeyen oyunlar oynanmıyor artık.
Saitama_Hironi dedi: Eki Görüntüle 1144354 Arkadaşlar bir video da GeForce NOW kütüphanesine Steam uygulamasını ekleyen birini gördüm bunun nasıl yapıldığını bilen var mı? Genişletmek için tıkla... O video yaklaşık 12 ay önce çıkmıştır. Eskiden o uygulama vardı fakat kalktı. Hiçbir şekilde GeForce NOW ile desteklenmeyen oyunlar oynanmıyor artık.
Nemai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.187 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2021 #3 Desteklenmeyen oyunlar oynanmasın diye kaldırdılar zaten Steam'i. Bazı yollarla desteklenmeyen oyunlar oynanabilir ancak tespit halinde sorun oluşabilir.
Desteklenmeyen oyunlar oynanmasın diye kaldırdılar zaten Steam'i. Bazı yollarla desteklenmeyen oyunlar oynanabilir ancak tespit halinde sorun oluşabilir.
Ekmekarasipc Hectopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 380 Çözümler 1 21 Ağustos 2021 #4 Steam birçok açığa sebep olduğu için kaldırıldı. Bırak desteklenmeyen Minecraft gibi oyunları oynamayı, mining yapan psikopatlar çıkmıştı ortaya.
Steam birçok açığa sebep olduğu için kaldırıldı. Bırak desteklenmeyen Minecraft gibi oyunları oynamayı, mining yapan psikopatlar çıkmıştı ortaya.
Saitama_Hironi Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 245 Çözümler 1 21 Ağustos 2021 #5 Ekmekarasipc dedi: Steam birçok açığa sebep olduğu için kaldırıldı. Bırak desteklenmeyen Minecraft gibi oyunları oynamayı, mining yapan psikopatlar çıkmıştı ortaya. Genişletmek için tıkla... Yuh
Ekmekarasipc dedi: Steam birçok açığa sebep olduğu için kaldırıldı. Bırak desteklenmeyen Minecraft gibi oyunları oynamayı, mining yapan psikopatlar çıkmıştı ortaya. Genişletmek için tıkla... Yuh