GeForce NOW kullanışlı mı?

Artien

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Fortnite da düşük performans aldığımdan dolayı GeForce NOW'u yüklemek istedim hala kullanışlı mı 1 saattir sıra bekledim ama deneyecek başka bir şeyim kalmadı. Kullanan veya kullanmayı yakında bırakmış olanlar yardım edebilir mi?

Ben "GeForce NOW" ı aktif olarak kullanıyorum ve çok memnunum internetiniz 20 Mbps'nin üstündeyse tavsiye ederim.

Yaklaşık 1 sene önce denemiştim. 100Mbps internete sahip olmama rağmen görüntü kalitesi çok düşüktü ve ara sıra gecikme hissedilir derecede oluyordu. Bir sürü ayar denemiştim ancak düzeltememiştim. GeForce NOW internetimi 20Mbps olarak görüyordu. Verdiğim paraya pişman olmuştum, sonrasında sistem aldığım için bir daha kullanmadım. Hala öyle mi bilmiyorum, eğer öyleyse verilen paraya asla değmez.

Kullandım, eğer internetin iyiyse güzel performans alırsın fakat kullandığın süreç boyunca interneti aşırı derecede sömürüyor. Yani aile evindeysen veya interneti wifiden kullananlar varsa internetin yavaşlamasıyla sorun yaşayabilirsin. Fiyatı biraz fazla, ama değer mi diyorsan, hiç oynayamadığım oyunları oynamıştım. O zevki yaşamaya değerdi.

Ücretsiz sürümü denemeden almayın.

51.6 Mbps download 7.6 upload alıyorum fakat sıra bekliyorum fazla 5 10dakikadır 6 kişi var.

50 Mbps sorun yaşatabilir, bende 110 olmasına rağmen görüntü kalitesi sık sık düşüyor. Tabii bu düşmelerin oyunu baltaladığını söylemek GeForce NOW'un sunduğu hizmete haksızlık olur.

51.6 Mbps download 7.6 upload alıyorum fakat sıra bekliyorum fazla 5 10dakikadır 6 kişi var.

Güzel bir performans vereceğinden eminim eğer ücretsiz pakette beğenirseniz Premium paket de çok avantajlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…