GeForce NOW almak istiyorum. PC kötü oyun oynatmıyor. Biraz pahalı geldi ama değecekse vereceğim çünkü başka alternatif yok galiba. Şu an durumlar nasıl, premiumla sıra bekleme olayları falan çok uzun sürüyor mu? Genel olarak sıkıntılar neler?
Ben dün akşam abone oldum. Köydeyim ve 18-19 Mbps download 4-5 Mbps upload hızıyla oynuyorum. Çok oyun oynayan biri değilim ve birazcık takılma oldu, yok şu oldu bu oldulara çok takılmıyorum, oynayabiliyor muyum ona bakıyorum. Şu ana kadar premimumda herhangi bir oyunda sıra beklemedim, ağı test edip hemen ardından yükleniyor ekranına geçiyor.
Cyberpunk 2077, Destiny 2, Need for Speed ve birkaç tane basit oyunda denedim. Tabi ki grafik kalitesi PC de kurulu oyunlara göre düşük ama öyle bu ne ya çöp denecek durumda da değil.
Birçok oyun ilk açılışta 720 p gibi bir çözünürlükte açılıyor ama ayarlardan 1080p ye aldığımda da oynanabiliyor.
Açıkçası laptopa 50-100 GB lık oyunları kurmak, onları oynarken fanların coşması vs vs gibi dertler olmadan mis gibi oynanıyor. Artı sadece bir PC ye bağlı kalmamak da enfes bir deneyim bence.
Köydeki eve yeni alınan smart tv deki GFN App'i üzerinden bile denedim mouse ve klavye bağlayarak. Tatil sonunda eve döndüğümde daha iyi bir hızla umarım çok daha iyi bir deneyim alırım. Bir tane oyun kolu alıp Fire TV Stick üzerinden denemek istiyorum, yok laptopu aç, altına soğutucu koy vs vs derdi olmadan farklı bir çok platformdan oyun oynamak çok iyi olacak.
Bence çok değil 2-3 yıl içerisinde konsollar ve oyun bilgisayarları satışları düşecek. Şu anda bile acaba elimdeki oyun laptopunu satıp daha uyguna bir laptop mu alsam diye düşünüyorum açıkçası