GeForce NOW nasıldır?

Ben yıllardır kullanıyorum. 25mbps down ilede kullandım. Dalgalanma çok yaşamıyorsan sıkıntı yok. Şuan 75mpbs ile kullanıyorum csgo hariç gayet mutluyum. R6s de delay sıkıntısını taktik ve game sense ile kapatabiliyorum sıkıntı çıkmıyor. Rekabetci oyunlar hariç kullanımı gayet güzel. Bilgisayar alcak durumun yoksa çözüm gerçekten.
Düzenleme: Yıllardır dediğim geforce now duyuruldu ön kayıt için bile başvurdum bana çıktı. Avrupa versiyonu dahil kullandım. Trye geldiği günde satın aldım o günden beri kullanıyorum. Alırken rahat ol iyi geliyor arkadaşımın ssdsi yok intide iyi değil çok büyük boyutlu oyunları geforcenowdan oynuyor.

Son düzenleme:
Hocam valla ben 4-5 aydır kullanıyorum genelde sıkıntı yaşamıyorum. Tabi arada paket kaybı artıyor oyunda takılma oluyor ama süreklilik gibi bir durum söz konusu değil. Online oyun da oynuyorum gayet Rocket Leauge, Chivalry 2, Battlefield 1 çok az CS'de oynadım. Oyun süremin çok çok azında gecikme yaşadım. GFN uygulamasını bilgisayara indirip ayarlardan hangi sunucuda kaç ping aldığınızı kontrol edin ona göre bağlanın. Mesela ben West sunucusunda 26 ping alırken Central'da 13 ping alıyorum. Sıra bekleme aşırı nadir yaşıyorum. İnternetiniz de yeterliymiş ben tavsiye ederim yani memnunum. He fiyatlar biraz tuzlu ama değiyor bence.

Ben dün akşam abone oldum. Köydeyim ve 18-19 Mbps download 4-5 Mbps upload hızıyla oynuyorum. Çok oyun oynayan biri değilim ve birazcık takılma oldu, yok şu oldu bu oldulara çok takılmıyorum, oynayabiliyor muyum ona bakıyorum. Şu ana kadar premimumda herhangi bir oyunda sıra beklemedim, ağı test edip hemen ardından yükleniyor ekranına geçiyor.

Cyberpunk 2077, Destiny 2, Need for Speed ve birkaç tane basit oyunda denedim. Tabi ki grafik kalitesi PC de kurulu oyunlara göre düşük ama öyle bu ne ya çöp denecek durumda da değil.

Birçok oyun ilk açılışta 720 p gibi bir çözünürlükte açılıyor ama ayarlardan 1080p ye aldığımda da oynanabiliyor.

Açıkçası laptopa 50-100 GB lık oyunları kurmak, onları oynarken fanların coşması vs vs gibi dertler olmadan mis gibi oynanıyor. Artı sadece bir PC ye bağlı kalmamak da enfes bir deneyim bence.

Köydeki eve yeni alınan smart tv deki GFN App'i üzerinden bile denedim mouse ve klavye bağlayarak. Tatil sonunda eve döndüğümde daha iyi bir hızla umarım çok daha iyi bir deneyim alırım. Bir tane oyun kolu alıp Fire TV Stick üzerinden denemek istiyorum, yok laptopu aç, altına soğutucu koy vs vs derdi olmadan farklı bir çok platformdan oyun oynamak çok iyi olacak.

Bence çok değil 2-3 yıl içerisinde konsollar ve oyun bilgisayarları satışları düşecek. Şu anda bile acaba elimdeki oyun laptopunu satıp daha uyguna bir laptop mu alsam diye düşünüyorum açıkçası

Aslında düşündüğümüzde GeForce NOW mantıklı sistem ve parasına değiyor ancak sürekli ve sürekli zam geliyor. Türkiye sunucuları da kötü maalesef. Beklentinizi yüksek tutmazsanız, istediğinizi karşılayacağını düşünüyorum. Sisteminiz kötüyse GeForce NOW aracılığıyla iyi kötü size oyunları oynatır. Eğer ki imkanınız varsa taksitli bilgisayar almanızı tavsiye ederim, bir süre ben de GeForce NOW kullandım ve gerçekten fiyatına sürekli zam geliyor.

Hocam nereden aldınız kodu ben bulamadım internette güvenilir bir site ininalin kendi içinden mi aldınız?

Oynamak istediğin oyunlarda RDR2, GTA 5 gibi oyunlar varsa Boosteroid öneririm bu kodla 5 euroya düşüyor ama 15 TL'de yurt dışı alımı olduğu için vergi kesiyor. Ama şunu söyleyeyim seni Romanya veya Sırbistan sunucularına bağlıyor ama ben sıkıntı yaşamıyorum tabii internetin nasıl bilmiyorum. (Boosteroid alacağıma euro alsaydım şu an 1k+ TL param vardı)

Tamamen yoğunluğa göre değişiyor bekleme süresi. 35 mbps ile oynayamadım. İyi bir İnternet lazım.
Premiumda bekleme süresi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…