4 462002 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.568 Çözümler 20 25 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar GeForce NOW da bir oyun oynamak için kaç saat beklemek gerekiyor çok fazla mı yani ve Valorant CS:GO var mı?
Arkadaşlar GeForce NOW da bir oyun oynamak için kaç saat beklemek gerekiyor çok fazla mı yani ve Valorant CS:GO var mı?
KS KS 4 462002 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.568 Çözümler 20 25 Temmuz 2021 #31 profesor34 dedi: Hocam girmeden kayıt olmayı deneyin olmazsa girmek gerekli sanırım bir de ücret keseceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Buradan mı oluyoruz diğeri Game Plus herhalde. Artı 0 Eksi
profesor34 dedi: Hocam girmeden kayıt olmayı deneyin olmazsa girmek gerekli sanırım bir de ücret keseceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Buradan mı oluyoruz diğeri Game Plus herhalde.
4 466609 Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 2.697 Makaleler 3 Çözümler 26 25 Temmuz 2021 #32 dertlioyuncu dedi: Eki Görüntüle 1117820 Buradan mı oluyoruz diğeri Game Plus herhalde. Genişletmek için tıkla... Bu ekran NVIDIA hesabı için Türkiye sunucularında oynamak için Game Plus hesabı açman gerek. Artı 0 Eksi
dertlioyuncu dedi: Eki Görüntüle 1117820 Buradan mı oluyoruz diğeri Game Plus herhalde. Genişletmek için tıkla... Bu ekran NVIDIA hesabı için Türkiye sunucularında oynamak için Game Plus hesabı açman gerek.
KS KS 4 462002 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.568 Çözümler 20 25 Temmuz 2021 #33 Buradan açsam olmuyor mu telefon vermek istemiyorum numara. profesor34 dedi: Bu ekran NVIDIA hesabı için Türkiye sunucularında oynamak için Game Plus hesabı açman gerek. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Buradan açsam olmuyor mu telefon vermek istemiyorum numara. profesor34 dedi: Bu ekran NVIDIA hesabı için Türkiye sunucularında oynamak için Game Plus hesabı açman gerek. Genişletmek için tıkla...
4 466609 Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 2.697 Makaleler 3 Çözümler 26 25 Temmuz 2021 #34 dertlioyuncu dedi: Buradan açsam olmuyor mu telefon vermek istemiyorum numara. Genişletmek için tıkla... VPN ile hesap açman gerek. dertlioyuncu dedi: Buradan açsam olmuyor mu telefon vermek istemiyorum numara. Genişletmek için tıkla... Ayrıca sağlıklı çalışması için uygulamayı da VPN ile indirmelisin. Artı 0 Eksi
dertlioyuncu dedi: Buradan açsam olmuyor mu telefon vermek istemiyorum numara. Genişletmek için tıkla... VPN ile hesap açman gerek. dertlioyuncu dedi: Buradan açsam olmuyor mu telefon vermek istemiyorum numara. Genişletmek için tıkla... Ayrıca sağlıklı çalışması için uygulamayı da VPN ile indirmelisin.
KS KS 4 462002 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.568 Çözümler 20 25 Temmuz 2021 #35 profesor34 dedi: VPN ile hesap açman gerek. Ayrıca sağlıklı çalışması için uygulamayı da VPN ile indirmelisin. Genişletmek için tıkla... Video var mı izleyerek yapayım. Artı 0 Eksi
profesor34 dedi: VPN ile hesap açman gerek. Ayrıca sağlıklı çalışması için uygulamayı da VPN ile indirmelisin. Genişletmek için tıkla... Video var mı izleyerek yapayım.
4 466609 Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 2.697 Makaleler 3 Çözümler 26 25 Temmuz 2021 #36 dertlioyuncu dedi: Video var mı izleyerek yapayım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
dertlioyuncu dedi: Video var mı izleyerek yapayım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS 4 462002 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.568 Çözümler 20 25 Temmuz 2021 #37 profesor34 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Siz kendi e postanızdan mı girdiniz yani ben kendi kullandığım e postadan mı gireyim yoksa başkamı ve bu videodan mı yaptın. Artı 0 Eksi
profesor34 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Siz kendi e postanızdan mı girdiniz yani ben kendi kullandığım e postadan mı gireyim yoksa başkamı ve bu videodan mı yaptın.
4 466609 Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 2.697 Makaleler 3 Çözümler 26 25 Temmuz 2021 #38 dertlioyuncu dedi: Siz kendi e postanızdan mı girdiniz yani ben kendi kullandığım e postadan mı gireyim yoksa başkamı ve bu videodan mı yaptın. Genişletmek için tıkla... Ben kendi e-postam ile kullanıyorum şu an sorun yok ben de. Artı 0 Eksi
dertlioyuncu dedi: Siz kendi e postanızdan mı girdiniz yani ben kendi kullandığım e postadan mı gireyim yoksa başkamı ve bu videodan mı yaptın. Genişletmek için tıkla... Ben kendi e-postam ile kullanıyorum şu an sorun yok ben de.
KS KS 4 462002 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.568 Çözümler 20 25 Temmuz 2021 #39 profesor34 dedi: Ben kendi e-postam ile kullanıyorum şu an sorun yok ben de. Genişletmek için tıkla... VPN ile girersem daha yavaş olmaz mı? Artı 0 Eksi
profesor34 dedi: Ben kendi e-postam ile kullanıyorum şu an sorun yok ben de. Genişletmek için tıkla... VPN ile girersem daha yavaş olmaz mı?
4 466609 Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 2.697 Makaleler 3 Çözümler 26 25 Temmuz 2021 #40 dertlioyuncu dedi: VPN ile girersem daha yavaş olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Hesap oluşturma, üyelik alma, indirme ve oturm açma da VPN gerekiyor onun dışında oynarken VPN'e gerek yok. Artı 0 Eksi
dertlioyuncu dedi: VPN ile girersem daha yavaş olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Hesap oluşturma, üyelik alma, indirme ve oturm açma da VPN gerekiyor onun dışında oynarken VPN'e gerek yok.