GeForce NOW oyun oynamak için kaç saat beklemek lazım?

462002

Hectopat
Arkadaşlar GeForce NOW da bir oyun oynamak için kaç saat beklemek gerekiyor çok fazla mı yani ve Valorant CS:GO var mı?

2 tane sunucu olacaktı.
-TR central 1
-TR West 1
Yani sadece bu 2 sunucu olurdu bu arada işlem başarılı oyunda gecikme var mı şu an?

Yok hocam çok çabuk giriyor ve çok iyi teşekkürler oyun önerir misiniz ve mesela CS:GO oynuyorum kasa aldım onu kayıt eder mi?

Yok hocam çok çabuk giriyor ve çok iyi teşekkürler oyun önerir misiniz ve mesela CS:GO oynuyorum kasa aldım onu kayıt eder mi?

Kayıt sistemi var yani evet kaydeder oyun önerisine gelirse ben Epic Games'te bedava olan Rocket League oynuyorum onu oynayabilirsin.

Kayıt sistemi var yani evet kaydeder oyun önerisine gelirse ben Epic Games'te bedava olan Rocket League oynuyorum onu oynayabilirsin.

Hocam GeForce NOW'dan VPN ile hesap açmışsım şimdi Steam a girerken hata veriyor VPN GeForce NOW'da siz Steam kullanıyor musunuz?

Aynı e posta ile mi ben denedim Epic oldu ancak Steam giremiyorum siz VPN ile kayıt oldunuz değil mi bir de e posta ya zarar olur mu VPN ile olduğumuz için.

E-postaya zarar gelmez ben kendim öyle kullanıyorum. Eğer siz Steam hesap ekleme kısmını VPN ile yapıyorsanız VPN'siz deneyin.

E-postaya zarar gelmez ben kendim öyle kullanıyorum. Eğer siz Steam hesap ekleme kısmını VPN ile yapıyorsanız VPN'siz deneyin.

Yok VPN ile yapmadım Steam desteğe baş vurdum kesin değil mi e postaya zarar gelmez bilgilere falan hesaplar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…